Hat munkatársát bocsátotta el a Magyar Televízió

Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió kedden hat munkatársának mondott fel - erősítette meg Kert Attila, a televízió kommunikációs osztályának vezetője az Index értesülését.
Vágólapra másolva!

Kert Attila nem kívánt neveket említeni, ugyanakkor nem cáfolta a hírportál azon információit, hogy a jövőben nem számítanak Molnár János, a Panoráma főszerkesztője, Madarász Gábor, a reggeli és éjszakai Híradó egyik szerkesztője, valamint Horváth Csaba, az esti Híradó egyik napi szerkesztője, továbbá Novák András, a Híradó riportere, illetve Somos András és Bánhídi Emese, az Este riportereinek munkájára. A televízió kommunikációs osztályának vezetője szerint az elbocsátásokra a "rendkívül nehéz pénzügyi helyzet miatt szükséges racionalizáció" miatt volt szükség. A főszerkesztőség munkájának jelenlegi átszervezésével valószínűleg nem kell elbocsátani további alkalmazottakat - vélte.

Mészáros Antónia a jövőben nem vezetheti tovább az Esté-t, helyette más műsorban folytathatja a munkáját. Az MTV osztályvezetője azt is megjegyezte, hogy egyelőre még az sem dőlt el, hogy Bombera Krisztina megtartja-e a Híradó műsorvezetői székét.