Valkó Esztert is megnézte a Való Világ

Vágólapra másolva!
Javában keresi az RTL Klub a VV4 műsorvezetőit. A valóságshow régi szereplői mellett a castingon megnéztek másokat is.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4 és kísérőműsoraik vezetésére keres képernyősöket az RTL Klub, tehát nem csak egy férfi és egy női műsorvezetőre van szüksége a produkciónak - főképp, mivel a hírek szerint a Cool tévére kerül késő esti sávba az a tartalom, ami a hazai szabályozás, a NMHH szigora miatt nem mehet képernyőre gyerekek által is nézett sávban. A csatorna elhívott tapasztalt műsorvezetőket, ismert embereket, de fiatal pályakezdőket is meghallgatott (Stohl már ismert volt a Való Világ 1 előtt, de Nóci jóformán az utcáról került oda).

Valkó Esztert is megnézték castingon, jóllehet, évek óta RTL-es. Az [origo]-nak elmondta, hogy nem sokban különbözött más műsorvezető-válogatástól, feladatokat kellett elvégezni, beszélgetni kellett emberekkel. "Negyedóra volt az egész, a konferálással együtt. Talán nem hinnék, de új helyzetekben lámpalázas típus vagyok, de ha már ismerem jól a stúdiót, a helyszínt, akkor minden megy. Ez más feladat volt, új helyzet. Nagyon szeretném megkapni a munkát, örültem, hogy elhívtak, főleg azért, mert nagy Való Világ-néző voltam mindig. Nem voltak kedvenceim, nem voltam fan, nem küldtem sms-t, de szerettem" - mesélte. A Reggeli régi stábtagja olyanokkal van egy mezőnyben, mint a VV3 Ágicája vagy Milo, aki meg is nyerte a harmadik szériát. Nem mondták neki, mikor szólnak vissza, és biztos befutókról szóló folyosói pletykákat sem hallott.

rtl klub

A Havazin című műsorban nem valószínű, hogy állandó arc lesz: "Hétköznaponként az RTL-nél vagyok a Reggeli-ben már régóta, rádióban is dolgozom, sajnos nem fér bele az életembe, hogy három napokat töltsek Ausztriában, sípályákon. Mérlegelni kell, mi a fontosabb, és most a rádiózás nagy lehetőség hétvégenként, a Havazin pedig, amit három évig csináltam, szezonális dolog" - mondta Valkó Eszter, aki régen is rádiózott, az RTL-es munkái előtt, így igazából úgy érzi, visszatért.