Magyarul is képernyőn a Hősök harmadik évadja

Vágólapra másolva!
Kétévnyi szünet után a Tv2 leadja a harmadik évadot is az azóta leállított sorozatból. A Hősök első része - 2007-ben - a Tv2-n 41,8 százalékos közönségarányt ért el, 1 millió 8 ezer nézőt szórakoztatott a célcsoportban, heti nézettséget nyert - most pedig éjjel egykor kerül adásba.
Vágólapra másolva!

Kétéves várakozás után leadja a Tv2 a Hősök című sorozat harmadik évadját, magyar szinkronnal. Az Egyesült Államokban már lefutott sorozatnak éppen azt az szezonját adja le a csatorna, amelyet az írók akkori sztrájkja miatt félbe kellett szakítani.

Az október 15-én, késő éjjel látható új évadban a Hősök szereplőinek újabb, nem várt veszélyekkel és kalandokkal kell szembenézniük. Az évad első fele egy képességeket adó szérum körül bonyolódik, s ennek kapcsán felbukkan a Petrelli testvérek - Nathan (Adrian Pasdar) és Peter (Milo Ventimiglia) apja, Arthur Petrelli (Robert Forster). Matt Parkman (Greg Grunberg) újra szerelemre lel, és Sylar (Zachary Quinto) továbbra sem adja fel próbálkozást, hogy minél több képességet gyűjtsön össze. A napfogyatkozás pedig még ennél is súlyosabb következményekkel jár a szereplőkre nézve.

Forrás: [origo]

A nézők ezután egy nagy vágást tapasztalnak majd - azt sugallva, hogy új évad kezdődött -, viszont változatlanul a harmadik évad része, hogy a különleges képességű embereket elkezdik egyenként lekapcsolni egy Danko nevű tábornok (Željko Ivanek) segítségével. A szereplőknek így előle és szövetségese elől kell menekülniük, illetve harcolniuk. Az évad legnagyobb fordulópontja azonban kétségtelenül az a pillanat, mikor az eredeti szereplők közül az egyik váratlanul meghal.