Sok helyre hívják fellépni a pénteki Megasztár kiesőit: a csapat tagjai abban bíztak, hogy messzebbre jutnak, de nem omlottak össze.

"Nem számítottunk arra, hogy már most búcsúznunk kell, de bármely adásban bárki kieshet. Kicsit csalódottak voltunk, de nem omlottunk össze. Köszönjük mindenkinek a ránk küldött szavazatokat!" - mondta az [origo] megkeresésére Tóth Ádám, az Adam's Comedy frontembere.

Sok levelet kapnak már most közösségi portálokon, úgy látják, van valami keresnivalójuk, szeretnének sok saját dallal fellépni. Vendégnek hívták őket fesztiválra, van meghívásuk Gyulára, Kecskemétre (indul majd egy koncertsorozat, amelyen részt vesznek), jövő keddtől a többi Megasztár-döntőssel a B7 nevű budapesti szórakozóhelyen zenélnek.

"Visszahallgattuk a pénteki előadást, tetszik, de belátjuk, nem egy erős dal. Nem lehet vele sok mindent csinálni: amit lehet, azt szerintem kihoztuk belőle. Nem hibáztatunk senkit, rajtunk is múlott, hogy ez a nóta ilyen lett. Igényesebb verzióban készült el, nem pedig egy langyos feldolgozás lett, tehát mi hoztuk a formánkat" - emlékezett a kiesésre Tóth Ádám.

Forrás: [origo]

Péntek este a négyfős együttes kiköltözött a budapesti, római-parti szállásról, most hotelben laknak a tagok, mert médiaszerepléseknek kell eleget tenniük szerdáig. "A társaságot sajnáljuk otthagyni, jó barátságok szövődtek: tartjuk a kapcsolatot a többiekkel. Attila, Andreas, Yvette, Giorgio is hiányozni fog, Sandersszel pedig nagyon jól megértettük egymást, egy világ vagyunk" - mondta az Adam's Comedy énekese.