Barabás Éva a Reggelibe, Lilu a Való Világba tart

Vágólapra másolva!
Barabás Éva és Keleti Andrea helyettesítheti Lilut a Reggeli-nél, ha utóbbi a Való Világ 4 műsorvezetője lesz. Előbbi jövő héten már kezdhet is.
Vágólapra másolva!

Lilu lehet a női műsorvezetője a még 2010-ben elinduló Való Világ 4-nek, ebben az esetben pedig Barabás Éva (a képen) és Keleti Andrea helyettesítheti őt a Reggeli-nél - írja a Blikk. Utóbbi műsorba biztosan kell új arc, mert a közelmúltban mondott fel az RTL Klub Hujber Ferencnek és Erdélyi Mónikának, ha pedig Lilu is távozik, akkor lassan elfogynak a műsorvezetők. Az RTL hivatalosan annyit közölt, hogy az október 25-i héten Barabás Éva vezeti a Reggeli-t, Szujó Zoltánnal.

Forrás: [origo]

Noha szeptemberben a VV kreatív producere, Herman Péter még azt nyilatkozta, hogy az új Való Világ új műsorvezetőkkel rajtol majd, egyre több jel mutat arra, hogy a csatorna rehabilitálja Stohl Andrást is: nézői elutasítottsága ugyan magasabb, mint karambolja előtt, de egy sok százmilliós produkciót inkább rutinos, tapasztalt műsorvezetőre bízna a csatorna, amely nem szeretne kockáztatni új, rutintalan tévésekkel.