Célegyenesben az új Charlie angyalai tévésorozat

Vágólapra másolva!
Egy évnyi találgatás és titkolózás után az ABC úgy döntött, hogy megrendeli a Charlie angyalai remake pilotját.
Vágólapra másolva!

Hosszas huzavona után az ABC megrendelte a hetvenes évek végén futó népszerű sorozata, a Charlie angyalai újrafeldolgozását. A Sony TV-nél már 2009 novemberében megpróbáltak egy pilottervezetet benyújtani, akkor még Josh Friedman író erősítette a csapatot. Ez azonban kudarcot vallott, és az ABC átgondolásra küldte a tervet, s lecserélte az írói gárdát a Smallville executive producereire és kiötlőire, Al Goughra és Miles Millarra - írja a deadline.com.

Annak idején a Charlie angyalai egyike volt annak az öt sorozatnak, melyeket villámtempóban kezdtek el fejleszteni a korábbi ABC elnök, Steve McPherson irányítása alatt. Miután a mostani elnök, Paul Lee augusztusban átvette a stafétabotot elődjétől, megnézte Gough és Millar tervezetét, és fantáziát látott benne.

Szereplők még nincsenek, de megkezdődött a casting, amelyet két hónap alatt le is kellene zárni, mert 2011 januárjában kezdenék meg az első jelenetek forgatását Miamiban. A két szakember az eredeti sorozat producerével, Leonard Goldberggel, Drew Barrymore-ral és Nancy Juvonennel jegyzi a pilotot. Ők hárman már dolgoztak együtt a Charlie angyalai mozifilmeken - melyben Barrymore főszerepet is vállalt.

A Charlie angyalai a Hawaii-Five-0 mellett a másik olyan, eredetileg a hetvenes években készült sorozat lenne, mely újrázhat. Utóbbi is csak második nekifutásra kapott zöld utat, s annyira elnyerte a közönség tetszését, hogy azóta az ABC megrendelte a komplett első évadot.