150 napig is tarhat a Való Világ 4

Vágólapra másolva!
Egy modell szerint eleinte 90 napos szerződésről volt szó az RTL Klubbal, de később 150 nap szerepelt a dokumentumban.
Vágólapra másolva!

"Kérésük ellenére nem töröltem magam a Facebookról, és kikeltem az ellen is, hogy esetlegesen Győzikével vagy Benkő Dániellel lakjak együtt. Ráadásul először csak kilencven napról volt szó, a szerződésben azonban már százötven nap szerepelt" - nyilatkozta a Borsnak Dubay Adrienn is, aki korábban már szerepelt az RTL Klub Kísértés című műsorában.

A kiválasztottak a kereskedelmi csatorna kínálta szerződés aláírása után kerülhetnek a selejtezőbe. A lap szerint Dubay Adrienn elégedetlen volt a feltételekkel, de az RTL válaszolt: eleve szó sem volt arról, hogy civileknek celebekkel kellene összeköltöznie, ahogy a szerződés aláírása sem jelenti automatikusan, hogy a castingon bejutott szereplőjelölt része lesz a beszavazóshow-nak.

Az első sorozat bő három hónapig tartott, a második viszont öt egész hónapig futott, 2003 január 1-jétől május végéig. A harmadik volt a leghosszabb, 2003 december 28-án volt a költözés, és csak 2004 júniusában dőlt el, hogy ki a győztes. A modell 150 napról beszélt, tehát a 2010 november végén induló VV4 - megfelelő nézettség esetén - akár 2011 április végéig is elhúzódhat.