Bombanő, okostojás, naiva - öt civil költözik elsőre a VV-villába

Vágólapra másolva!
Anyuka kedvence, okostojás, bombanő, naiva, rosszfiú - csak néhány a 14 alaptípusból, amelyekből választhat a tévéző, aki az RTL Klub Való Világ 4 című realityjét akarja majd nézni a következő hónapokban.
Vágólapra másolva!

Változik a Való Világ beszavazó-rendszere: míg korábban egy trióban mérettetett meg a kigyúrt izomember, a buja titkárnő és a munkanélküli, szakállas életművész, addig most minden este kategóriákban próbálkozhatnak a castingon megfeleltek: lesz rosszfiú, okostojás, bombanő, naiva és anyuka kedvence is, a hármasokból pedig a nézők voksai juttatnak be egy embert a villába.

Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő elmondta az [origo]-nak, hogy 14 beköltöző lesz összesen, akik nem keverednek a pár nappal korábban odavitt celebekkel. "Kategóriák lesznek idén, egy közös, nagy mesében gondolkodunk. A mesékben is vannak alapvető szereplők, így például nálunk is lesz olyan, aki a nagymamák, a lányos anyák kedvence. A nyilvánvaló, filmes, drámai típusokból összeállítható egy jó csapat" - vélte.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]
Fotó: Tuba Zoltán [origo]

Az idei castingról képeket a fotóra kattintva talál

November 20-án lesz az első beszavazó műsor, majd napokkal később öten költöznek be az objektumba, utána pedig naponta egy-egy ember érkezik. "20-án a celebek költöznek, és utánuk érkeznek csak a civilek. A beszavazókat erősen megreformáltuk, lényeg a show, a látvány, a hangulat, a humor. Extra dolgok is várhatóak, mint egy late night show-ban, lesz élő zenekar, stand-up comedy, és feladatok, amelyben meg lehet ismerni a jelölteket, azaz nem csak pár kérdés jut nekik. Régen volt az előző Való Világ, így átkerültek a súlypontok" - tette hozzá Rubin Kristóf.