Szíj Melinda ismét kilépne a Megasztárból

Szíj Melinda Megasztár
Vágólapra másolva!
Szíj Melinda egyszer már kérte arra rajongóit, hogy ne szavazzanak rá, most egy levél borította ki annyira, hogy távozna.
Vágólapra másolva!

A magyar Susan Boyle-ként emlegetett Szíj Melinda többször panaszkodott már arra, hogy nem érzi jól magát a show-ban, nehezen viseli az ismertséget. Alig egy hónapja kifejezetten megkérte rajongóit, hogy ne szavazzanak rá, mert szeretne kiesni, az önkéntes távozással (a szerződésszegés miatt a Tv2-nek) járó büntetést viszont nem tudja kifizetni.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Az énekesnő aztán meggondolta magát, de most újra kiborult egy halálát kívánó levél miatt, amelyet éppen halottak napján kapott. "Nem fogok senkivel vitatkozni, meg visszakiabálni rá ugyanazt az átkot. Tehát ha az illető fel akarta dobni a labdát, hogy visszagyűlölködjek rá, akkor én nem fogok. Nem az a fajta ember vagyok, inkább akkor önként elmegyek, itt is jártam, viszontlátásra, kész" - mondta az Aktív Extrá-nak, és azt is hozzátette, ha lehetne három kívánsága, azok közül az egyik az lenne, hogy a személye ne váltson ki gyűlölködést az emberekből.