Sebestyén Balázs: Bírni fogom a Való Világot is

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor egyik műsorvezetője, Sebestyén Balázs kapta a Való Világ 4-et is az RTL Klubon. Úgy látja, hogy sűrű hetek várnak rá, de reméli, hogy bírni fogja. A realityt belülről ismeri, mert 2003-ban lakott pár napot a korábbi VV-villában.
Vágólapra másolva!

Noha sokáig úgy tűnt, hogy az RTL Klub rehabilitálja Stohl Andrást, és a színész megkapja három VV-széria után a negyedik évadot is, a szombaton rajtoló valóságshow egyik műsorvezetője Sebestyén Balázs lesz. Az [origo] - RTL-es dolgozótól származó - információi szerint a csatornánál Stohl karambolja után, az egykor a VIVA-tól átigazolt, A széf-fel sok estét nyerő tévést kérték fel elsőként a VV-sorozat vezetésére, de először nemet mondott. Megkeresésünkre Sebestyén Balázs azt válaszolta, hogy már egy ideje tárgyalt erről: "Mivel egy hosszú távú, sok elfoglaltsággal járó munkról van szó, természetes, hogy alaposan meggondoltam, de végül örömmel mondtam igent."

"Bár sűrű napok lesznek, nem lesz annyira fárasztó, mert lesz műsorvezető-társam, nem mindennap leszek képernyőn. Maradok az X-Faktor-ban is decemberig, onnan nem is szállnék ki, nem hagynám ott, maradok, szeretem a produkciót" - mesélte. Hogy ki lesz a másik, várhatóan női műsorvezető, szombaton, az X-Faktor után induló, első VV-beszavazóshow-ban derül ki.

rtl klub, sajtóklub

"Bírni fogom a napi realityt és rádiózást, a kettő közt persze pihenésre lesz szükségem. A hétköznapi VV-összefoglalók hétkor kezdődnek, nyolckor végük lesz, a beszavazók pedig a Barátok közt után lesznek, nem kell tehát éjszakáznom. Autóban sem kell ülnöm sokat, mert Pest-megyében lakom, nem messze az RTL-től" - jelezte.

A korábbi Való Világ-sorozatokat követte, még ha nem is rendszeresen. "Szerintem mindenki belenézett párszor, én is követtem egy időben, sőt, Liluval be is költöztünk a villába. Abban a szériában Molnár Anikó, a birkózó Péter, Sziszi szerepelt, sok jó arc volt benn. Ha jól emlékszem, két estét, három napot töltöttünk velük, de ez nagyon régen volt, amikor az RTL-hez kerültem. Semmi negatívum nem maradt, sokat röhögtünk, buliztunk" - emlékezett.

A valóságshow-t egy esélynek tartja arra, hogy valamiben tehetséges embereket megismerjen az ország. A korábbi szereplőkből Majkát említette, vele jóban is van: "Régebben kártyáztunk is, voltunk párszor együtt pókerversenyeken - ezekre én a gyerekem születése óta már nem járok. Amúgy Majka talán az egyetlen, aki igazán jól kamatoztatta az ismertséget a játékosok közül, de nem a szerencsén múlt, komoly teljesítmény van mögötte, így lett lemeze, több tévéműsora."

Nézze meg tévés blogunkat itt!