Megvan Vágó István utódja a Tv2-es vetélkedőben

Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető, Class FM, TV2 Ezek megőrültek
Vágólapra másolva!
Az Ezek megőrültek és a Class FM Morning Show-ja műsorvezetője, Rákóczi Ferenc kapta A 40 milliós játszma című vetélkedőt.
Vágólapra másolva!

Rákóczi Ferenc kapta a Tv2-nél A 40 milliós játszma című vetélkedőt. Az Ezek megőrültek és a Class FM Morning Show-jának műsorvezetője korábban is képernyőn volt, egy időben az MTV-ben is dolgozott. Sokáig úgy tűnt, hogy Vágó István kapja a kvízt, de november 17-én, 12 nappal a műsor rajtja előtt a Tv2 vezetése meggondolta magát, és a fiatalabb Rákóczit válaszotta, így a gyártó Q-Art vele készülhet fel jövő héten.

A kiemelt fontosságú vetélkedőt kapott tévés udvariasan kezdte, az [origo]-nak elmondta, ha csak negyedannyi sikeres műsort fog készíteni életében, mint Vágó István, már akkor rettenetesen boldog lesz: "Én persze nagyon örülök, hogy ezzel a munkával megkerestek. Mivel nekem is nagyon friss, tegnap esti hír, még fel kell dolgoznom. A Tv2-nél látták, hogyan dolgozom, amikor nyáron felvettük az Ezek megőrültek-et: persze az egészen más műsor, ott mondunk két jót, három rosszat, elröhögünk egész nap Majkával. A 40 milliós játszma más jellegű, komolyabb lesz, és örülök, hogy nem maradok egy skatulyában."

A két nagy kereskedelmi tévé hetes sávjába tehát kollegákat és barátokat tett, hiszen Rákóczi egyik társa a Class FM reggeli műsorában a Való Világ 4 vezetésével megbízott Sebestyén Balázs. Zrika, élcelődés várható minden reggel, ami persze promóciónak sem utolsó a tévék számára. "Ma beszéltünk is erről Balázzsal, már nagyon várjuk, óriási dili lesz reggelente. Megkapjuk majd a nézettségi mutatókat, aki veszít, az cikizheti a másik. A rádióműsort, az ottani együttlétet persze nem befolyásolja, hogy este héttől nyolcig riválisok leszünk" - mondta erről.