Az új Dallas stábját erősíthetik az eredeti szereplők

Vágólapra másolva!
Az eredeti szériában Bobbyt, Jockey-t és Samanthát alakító színészeket hívnák vendégszerepre az utódokról szóló sorozatba.
Vágólapra másolva!

Az új Dallas-szériát készítő TNT amerikai tévécsatorna tárgyalásokat kezdett az eredeti sorozat több szereplőjével is - többek között Patrick Duffyval (Bobby Ewing), Larry Hagmannel (Jockey Ewing) és Linda Grayjel (Samantha Ewing). A színészek megfontolják a döntést, noha mindegyik másképp reagált a megkeresésre.

Patrick Duffy (Bobby Ewing) azt nyilatkozta a TV Guide-nak, hogy a forgatókönyv alapján elnyerte tetszését az új sorozat, már szinte egy jobb Dallas-epizódhoz hasonlította a tervezett pilotot. Ez annak fényében dicséret, hogy szerinte az 1996-ban, és 1998-ban készült Dallas-tévéfilmek egytől egyig pocsékok voltak, így nem támaszt nagy elvárásokat az új Dallas-szal és a TNT-vel szemben. Hozzátette, ha jó lesz az új Dallas, akkor karakterével szívesen segítene az új sorozatnak abban, hogy a régi széria rajongóit átcsábítsa - tenné ezt annak ellenére, hogy nem ő és a jól ismert karakterek lennének a középpontban, hanem a következő generáció élete és mindennapjai.

Ezzel szemben Larry Hagman (Jockey Ewing alakítója) még mindig kétkedik abban, hogy érdemes-e elindítani az új Dallas-t. Megerősítette, hogy ő is elolvasta a forgatókönyvet, de még nem kötelezte el magát a vendégszereplésre, szerinte ugyanis rengeteg ötletet vetettek már fel a készítők, de a dolog még nem állt össze egy teljes egésszé.

A Dallas 1978-tól 1991-ig futott az USA-ban, a kilencvenes években Magyarországon is nagy nézettséggel vetítette a Magyar Televízió.