Sztriptíz, szirupreklám, benzinkút, börtön - korábbi villalakók a VV-sorozatok után

való világ
Vágólapra másolva!
"A médiában szeretnék elhelyezkedni" - ezzel a szöveggel próbálkozott több villalakó-jelölt a korábbi, RTL-es valóságshow-kban, és meglepően soknak sikerült is valamilyen médiamunkát megcsípnie, noha nem épp a legirigyeltebb pozíciókban dolgoznak. Olyan is van, aki már letagadja, hogy valaha a Való Világ-ban szerepelt: kis körkép a régi szereplőkről.
Vágólapra másolva!

A "meg akarom mutatni magam", a "szeretem a kihívásokat" mellett a korábbi Való Világ-beszavazók állandó, visszatérő szövege volt a "médiában szeretnék dolgozni", és néhány volt szereplőnek össze is jött a pályamódosítás. Béres Anettnek korábbi munkája miatt kevés irigye volt: betelefonálós műsort vezetet, olyasmit, amit a Gazdasági Versenyhivatal is büntetett, de ugyanebben a tévés műfajban kipróbálta magát a VV3 fekete hajú ápolónője, Marcsi is. A korábbi villalányok közül ezen a téren legtöbbet Szögeczki Ágnes, azaz Ágica dolgozott, ám az elmúlt hetekben már újságíróként próbálkozott: a VV4-villa sajtóbejárásán már nem korábbi szereplőként, hanem cikket író meghívottként tűnt fel. Ő reklámarc is lett a közelmúltban, egy hurutos és százaz köhögésre alkalmazható szirup gyártója találta őt megfelelőnek az eladások növelésére.

A hazai médiában a volt szereplők közül kétségkívül a legnagyobb karriert Majka csinálta, aki néhány nehezen vállalható produkció (Vad csajok, Kontra, Cool tévé) mellett szerepelt pár Viasat3-as realityben, mint a Sofőrök vagy a Bár 2.0, vezette a BeleValóVilág-ot az RTL-en, jó gázsiért nőzött a Tv2-n az Édesnégyes-ben, és Rákóczi Ferivel vezette az igen jó nézettséggel futó Ezek megőrültek-et. Nem volt ilyen változatos a karrierje, de mégiscsak megragadt a médiában Nagy Zsolt, azaz Leo, aki egy darabig a Tv Shop egyik arca lett (saját bevallása szerint az eladás lélektana érdekelte leginkább), vezetett tévéműsort sokáig a Cool tévén, pár hónapja pedig a Nóta tévé arca, műsorvezetője - a VV3 előtt még benzinkútnál volt dolgozott, igaz, nem töltőként.

Benzinkútnál kötött ki viszont a VV3-ban látott Frenki, legalábbis Sebestyén Balázs beszámolója szerint a VV4 sajtótájékoztatóra igyekezvén, 2010 novemberében nála tankolt. Nem lett semmi a korábbi, internetre tervezett valóságshow-jából, pedig eleinte olyan terveket szövögettek, hogy Segallal és Indiánnal kivesznek egy pesti lakást, bekamerázzák, és a weben is láthatóan élik bulis mindennapjaikat. Figyelembe véve, hogy C. Tamás, azaz Segal később börtönbe került kábítószerrel való kereskedelem miatt (2005 júniusában kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal), talán nem is baj, hogy elmaradt a reality. A harmadik rosszfiú a legutóbbi szériában Indián volt, ő egy pesti plázában eladó.

Elvis is a médiában ügyködött egy darabig: az RTL Klubnál két évig saját blokkot kapott a Kész átverés! című műsorban, majd pár évig különböző kisebb tévéknél próbálkozott, legutóbb pedig A rettegés foká-ban szerepelt. Tetoválóstúdiója megy, jelenleg is ott dolgozik, továbbá van egy Csibészek nevű négytagú, rockabilly zenekara, amelyben ő az énekes. 2008-ban az Ötös csatorna nevű tévén találkozott műsorvezetőként a VV1 Ágija, Györgyi, Elvis és a saját realityvel előrukkoló Nóci, aki korábban Stohl mellett teljesített szolgálatot. A csatorna később bezárt, a villalakók más munkák után néztek.

Forrás: [origo]

Györgyi és Stohl, a VV1 végén

Molnár Anikó, a második Való Világ döntőse volt talán legtöbbet a lapokban: először otthagyta az RTL Klubot, és a Tv2-nél tűnt fel a Nagy Ő című műsorban, ahol több férfi versengett érte, utána szerepelt kereskedelmi tévés realitykben, például a Hal a tortán-ban. Korábban ismert emberekkel való párkapcsolatai, a közelmúltban inkább már csak plasztikai műtéteivel került a címlapokra, de egy időben vetkőzős, erotikus, táncos show-val kereste kenyerét.

Tommyboy megkeresésünkre szűkszavúan nyilatkozott, annyit azonban elárult, hogy a médiában helyezkedett el - de hogy pontosan hol, azt nem sikerült megtudnunk. Ennél még hallgatagabb volt Pandora, aki a VV3 idején hónapokon át a legkeresettebb magyar személy volt az internetes keresőkben: telefonhívásunkat megköszönte, de nem kívánt beszélni a sajtóval. Külföldre is kerültek páran: kinn vannak vagy kinn éltek egy darabig. Zsolti (Kanada), a VV2 győztese, Laci (Anglia) és Béka is távol az országtól próbált szerencsét.

Forrás: [origo]

Elvis öröme egy beszavazóshow-n

Zenei karriert is tervezgettek sokan, bízván abban, hogy ismertségük - ha nem is a slágerlisták élére, de - legalább művelődési házakba, bárokba, rockkocsmákba eljuttatja őket. DJ-ként ügyködött Kismocsok és Nóri, Jenny pedig elárulta az [origo]-nak, hogy a Való Világ óta is az éneklésből él, jelenleg is egy lemez felvételén dolgozik.

Próbálkozott énekléssel a VV1-ből Ági, Oki, Leslie, a VV2-es csapatból mulatós kazettája vagy cédéje jelent meg Békának, de Solya és Mónika is kacérkodtak a popzenével, vajmi kevés sikerrel. A VV3-ból a jelenleg biotermékek forgalmazásával foglalkozó Katka és Jenny indultak audiális vonalon, kettesben léptek volna fel, de összevesztek egy idő után. "Én szeretnék színpadon lenni, de csak hobbiszinten, ebből nem tudnék megélni. Szerintem pont ő veszi túl komolyan. Nálunk sokkal tehetségesebb emberek vannak" - mondta korábban Katka az [origo]-nak, dicséretes önkritikával.