A túl erotikus Britney Spearsre panaszkodnak a Glee nézői

Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű, itthon is látható Glee egyes nézői szerint az énekesnő vendégszereplésével készült részben Spears helytelenül és provokatívan viselkedett.
Vágólapra másolva!

Újfent tiltakoztak a Glee - Sztárok leszünk! című műsor egyik epizódja ellen - írja a Big News Network. Az amerikai Federal Communications Commission (FCC) közleményében az áll, hogy a Britney Spearsszel készült epizódot találták felháborítónak a sorozatot figyelemmel követők. A részt még szeptemberben adták le az Egyesült Államokban, a széria legnézettebb epizódja lett, de az FCC-hez rengeteg panasz érkezett, miután a nézők egy része az epizód néhány elemét oda nem illőnek találták.

A levelek között olyan is volt, amely obszcénnek és illetlennek titulálta a Glee-részt, míg egy másikban arról panaszkodott a levélíró, hogy túl sok volt benne a meztelenség és a szexuális tartalom. Összefoglalva a levelek tartalmát az látszik, hogy a konzervatívabb nézők szerint az epizód túlságosan is illetlen, szexuális értelemben pedig provokatív lett.

A Glee szombat délutánonként látható az RTL Klubon, az ominózus rész magyar premierjére azonban még várni kell.