Az RTL Klub valóságshow-ja bő egy hete fut, de a műfaj kedvelői nem láthatják az eseményeket élőben, az interneten - könnyen lehet, hogy hamarosan lesz élő kép a villából.

Az [origo] médiapiaci információi szerint az RTL Klub napok óta keresi a megoldást arra, hogy folyamatos, élő képet kapjanak az internetezők, és közel a megoldás, a csatorna egy-két napon belül be is jelenti a hírt.

Úgy tudjuk, hogy talán már a hétvégéről interneten is nézhető lesz a VV4 - a konstrukciókról viszont még nem tudni semmit. Az élő, folyamatos adással a szerkesztők azt tudnák bizonyítani, hogy nem megrendezettek a jelenetek, a játékosokat nem irányítják. "Vizsgáljuk a lehetőségeket, mert látszik, hogy nagy igény van az internezetők részéről arra, hogy folyamatosan értesüljenek a valóságshow-ban történtekről" - válaszolta megkeresésünkre az RTL Klub.

Forrás: [origo]

Az első három széria interneten is következő volt, és annak ellenére, hogy 2002 és 2004 közt a szélessáv sem volt ennyire elterjedt, naponta tízezrek néztek bele a VV-villa életébe, az ingyenes kamerán vagy a fizetős streameken keresztül.

A képen az egyik játékos, Gigi látható.