Geszti Péter dalt ír Wolf Katinak

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor-ból legutóbb kiesett énekesnő várja, hogy Geszti Péter megkeresse egy dallal: volt már szó közös munkáról. Wolf Kati színpadi trükköket tanult az elmúlt hetekben, és úgy látja, mindenki esélyes a végső győzelemre.
Vágólapra másolva!

"Úgy futottam neki az összes fordulónak, hogy fel voltam készülve arra, hogy párbajozhatok. Nikolas engem, én meg őt tartottam korábban a legesélyesebbnek a győzelemre. Mivel mi másképp ismerjük egymást, mint a közönség, sokan kérdik, ki lesz a befutó: most már csak öten vannak benn, mind egészen más, saját területén kiemelkedő figura, bárki lehet nyertes" - mondta az énekesnő a Fél kettő című műsorban.

Az énekesnő úgy véli, rengeteg mindent adott neki a műsor, élete egyik legjobb döntése volt, hogy elindult. Énektudása mellé minden körítést megkapott: "Remélem, megtanultam azokat a trükköket, amelyek ehhez a szakmához kellenek: figyelek a ruhára, a színpadra lépésre, a táncra."

A kétgyerekes anya megígérte ugyan, hogy a műsor után két hétig a játszótéren lesz, még nem sikerült eljutnia oda, annyi dolga volt a kiesés utáni két napban. Mint mondta, Geszti Pétertől is kaphat dalt a közeljövőben, ez szerepelhet a lemezén is.

Édesapja, Wolf Péter zeneszerző szerint pozitívan változott lánya személyisége a show alatt. "Akik ebben a műsorban szerepelnek, mintát mutatnak, én meg büszke vagyok rá. Tudatosan építette fel életét, de most tényleg megérett, elhiszi magáról, hogy tud szólni az emberekhez" - nyilatkozta róla.