Képernyőn Az ország szextesztje

Vágólapra másolva!
December 1-jén, este kilenckor kezdődik Az ország szextesztje a LifeNetwork tévécsatornán olyan vendégekkel, megkérdezettekkel, mint Bárdos András, Hajdú Sarka Kata, Rákóczi Feri, a Nyári lányok, Szorcsik Viki, Nagy Feró, Harsányi Levente és Rába Tímea.
Vágólapra másolva!

December 1-jén, 21.05-től lesz a LifeNetwork képernyőjén Az ország szextesztje: a tévéshow-ban végigmennek a teszt legérdekesebb kérdésein, kiértékelik a válaszokat, amelyekből kiderül, hogy a férfiak csalfábbak: minden második férfi megcsalta már a feleségét miközben a nőknél csak minden harmadik. A szextesztet több mint 220 ezren töltötték ki, és az is kiderül ma este, hogy a nők 63 százaléka színlelte már az orgazmust, illetve tízből nyolcan kipróbálták vagy szeretnék kipróbálni az anális szexet.

Forrás: [origo]

A vendégek, megkérdezettek közt van Bárdos András, Hajdú Sarka Kata, Rákóczi Feri, a Nyári lányok, Szorcsik Viki, Nagy Feró, Harsányi Levente és Rába Tímea, mellettük Bede Zsuzsa és Gyimes Andrea szexuálpszichológusok elemzik az adatokat. A műsorvezetők Sőreghy Zita (a képen) és Csák Tamás.

A LifeNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.