Kállay-Saunders Andrásnak is véget ért a Megasztár

Vágólapra másolva!
A Megasztár december 3-i adásában Kállay-Saunders András búcsúzott.
Vágólapra másolva!

A Megasztár december 3-i adásában Kökény Attila és Szíj Melinda biztosan jutottak tovább, náluk kevesebb nézői szavazatot kapott Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András, ők álltak a zsűri elé. Mester Tamásék előbbit tartották versenyben. A portálunkon található szavazás is ezt jelezte előre: olvasóink szerint a négyesből Szíj Melindának van a legjobb hangja, ő vívja majd a döntőt Kökény Attilával. A tévérovat látogatói szerint Tolvai Renáta esik ki jövő héten.

Az énekes szerint magyarul is fog énekelni a jövőben, dalban nem létezik nyelvi akadály: "Értek mindent, amikor beszélnek hozzám magyarul, csak amikor nekem kell beszélni, akkor keresem a szavakat. Tanulok magyarul énekelni, és már jobban is megy, mint az elején, szerintem eljön majd a nap, amikor nem lesz akcentusom. Amikor énekelek, amúgy is kevésbé lehet hallani az akcentusomat, mint amikor beszélek."

Forrás: TV2

Az énekes egy korábbi interjúban a zsűrit is dicsérte: "Mindig van abban igazság, amit mondanak. Amikor rosszat mondanak, azt sem azért mondják, mert rossznak gondolnak, hanem azért, hogy tanuljunk belőle" - mondta. A cikk itt olvasható.