Lőporszag és gyomorideg: négyen maradtak az X-Faktorban

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor december 4-i adásban minden énekes két-két dalt adott elő, a közönségtől a legkevesebb szavazatot a Vastag-testvérek kapták, ők párbajoztak. A mentorok Vastag Tamást küldték haza.
Vágólapra másolva!

Öten maradtak az X-Faktor december 4-i adására, minden énekes két dalt adott elő: egyet magyarul, egyet angolul, egy gyorsat és egy lassút (Király L. Norbi például egy Tankcsapda- és egy Def Leppard-számmal rukkolt elő). Malek Miklósnak már nem volt mentoráltja, Gesztinek és Ferónak egy-egy, Keresztes Ildikónak viszont mind a három énekese versenyben volt még, ő a huszonöt év alatti fiúkat kapta két hónappal ezelőtt, rájuk érkezett a legtöbb szavazat a korábbi hetekben.

Forrás: RTL Klub

A Magna Cum Laude együttes Színezd újra című dalát közösen adta elő a még versenyben lévő ötös, majd a mentorok értékeltek: Malek attól félt, hogy drámai lesz a kiesés, Nagy Feró elszoruló gyomrot és szintén drámai helyzetet emlegetett, Keresztes szerint mindenki remekelt, ezért nehéz a végjáték, Geszti pedig lőporszagot érzett, és kollégának nevezte a fiatal énekeseket, akik elvesztését fájlalná. A tévézőktől a legkevesebb voksot szerző énekesek párbajoztak, ezen az estén a testvérek, Vastag Csaba és Tamás maradtak a végére.

Keresztes Ildikó "legkisebb királyfit" emlegetett, a fiatalabb fivér maradása mellett voksolt, Ferónál az idősebb testvér volt a jobb. Gesztinek nagyon tetszett Vastag Csaba küzdelme, így őt marasztalta, Malek Miklós döntött, ő Tamást küldte haza, mondván, hogy nem látott nagy fejlődést az első hetekhez képest. "Le kell érettségizned, és meg kell nyerned az X-Faktor-t - jövőre!" - tette hozzá búcsúzólag.