Dopemant a Tv6-on szeretik, a Cool tévén kivágták

Vágólapra másolva!
Kedd esténként lesz látható Dopeman realityje a Tv6-on - viszont amikor a műsort reklámozó pólóban akart megjelenni a hasonló célcsoportnál érdekelt Cool tévén, nem kerülhetett adásba.
Vágólapra másolva!

Saját valóságshow-val lesz képernyőn, a Tv6-on kedd esténként Dopeman: december végén indul a DopeManTV című reality. A csatorna kamerái a rappert koncertekre, bulikra, stúdiófelvételekre, pókercsatákra kísérik, lesznek utazások, filozofálások és családi pillanatok. "Az élet egy film, ez pedig az én mozim, amit az élet rendez. Nincsenek trükkök, effektek és smink sem. Idézhetnénk akár Torrentét is: az vagyok, aki vagyok" - mondta a műsoráról.



Dopeman - aki 2002 őszén pár napra be is költözött a Való Világ 1-be - a napokban elfogadta a Cool tévé meghívását a BeleValóVilág című műsorba, ám konfliktusba keveredett a szerkesztőkkel: elvileg a VV4 villájának lakóiról, illetve a szilikonmellű lányokról kellett volna értekeznie, de ezt a műsorát reklámozó pólóban akarta megtenni. Amikor kérték, hogy takarja el, vegyen rá kabátot, nemet mondott, így adásba sem kerülhetett.