Dühös a Megasztár zsűrije Szíj Melinda menetelése miatt

Vágólapra másolva!
Bosszantja saját tehetetlensége a Megasztár zsűrijét, mert hiába lesújtó a kritikájuk, az esetlenkedő hölgy a legtöbb szavazattal mégis mindig továbbjut.
Vágólapra másolva!

Szinte csak Friderikusz Sándor dicséri őszinte lelkesedéssel a Megasztár 5 esetlen díváját, Szíj Melindát - írja a Bors. A döntő legidősebb résztvevőjét ugyanis teljesítményben hetek óta felülmúlják vetélytársai, és ezt a zsűritagok többsége is szóvá teszi, ám egyelőre hiába, mivel Melinda biztos léptekkel menetel tovább fordulóról fordulóra. Bármilyen teljesítményt nyújt, a közönség tengernyi szavazattal honorálja, elengedve füle mellett a zsűri szakmai érveit. Így történt a legutóbbi adásban is, amikor Melinda még azzal is hergelte az zsűritagokat, hogy bocsánatot kért tőlük az érdemtelenül elért sikerért.

"Nem csak a zsűri, a közönség is hallotta, hogy Melinda ismét gyengén teljesített. Meg is fagyott a levegő a stúdióban, amikor kiderült, hogy a szavazók szerint mégis ő a legjobb. Ráadásul nem könnyű vele. Érthetetlen a hozzáállása, egyáltalán nem csapatjátékos, és nem alkalmas rá, hogy elbírja a rá váró nagy hajtást, ha ő nyerné meg a versenyt" - mondta a lapnak el egy stábtag, aki hozzátette, egyre többen azt gondolják: az esetlenség csupán álca, amellyel meg lehet nyerni a nézőket.

http://press.tv2.hu
http://press.tv2.hu

Illés Gabriella, a Megasztár 5 producere szerint még sokat változhat az állás az utolsó két hétben. "Ilyenkor már nagyon kiélezetté válik a verseny. Egyrészt azokra szavaznak a nézők, akivel azonosulni tudnak, másrészt számít az éneklés is. Nyilván, most az érzelmi rész miatt voksoltak sokan Melindára, de ez még változhat" - mondta a producer a Borsnak.