Műbalhé volt Stohl és Balázs verbális csetepatéja

Vágólapra másolva!
Herman Péter, a Való Világ 4 producere szerint Sebestyén Balázs mindenkinek beszól, nincs abban semmi rendkívüli, ha közvetlen kollégáját is kóstolgatja, így Stohl Andrással máskor is lesznek együtt képernyőn.
Vágólapra másolva!

Stohl András és Sebestyén Balázs a napokban együtt vezettek beszavazóshow-t az RTL Klubon futó Való Világ 4-ben: utóbbi többször tréfálkozott előbbi műsorvezetőn, szóba kerültek szerelmi kapcsolatai, elesése, heréje, a beszólások egy részére pedig Stohl - aki eddig az összes VV-szériában dolgozott - még válaszolt is.

Herman Péter producer szerint Stohl nem mutatott sértettséget a műsor után, noha a Blikk szerint a színésznek nem esett jól, hogy a realitybe csak a negyedik sorozattal bekerült Sebestyén osztotta. "Szubjektív, hogy kinek mi számít bántásnak, de ez Balázs stílusa, ő mindig mindenkit oszt. Tévében, rádióban, finoman szurkál, ez a mechanizmusa, ilyen volt a Kalandra fal-ban, a Celeb vagyok-ban, ilyen minden reggel a Morning Show-ban. Miért pont Stohlt hagyná békén? Buci ugyanakkor visszakóstolta, pedig nem a műfaja" - mondta az [origo]-nak.

rtl klub, sajtóklub

A producer szerint ennek ellenére a közeljövőben nem lesznek együtt képernyőn, de ez az időpont-egyeztetéseken múlik, és nem tudatos, nem szándékos szervezés eredménye: "Később könnyen lehet, hogy együtt vezetnek műsort. Hamarosan lezajlanak a beszavazások, a hétköznapi adások nem igényelnek két embert - utána csak a párbajokhoz kell páros műsorvezetés."