Mandy Patinkin a Gyilkos elmék után is marad a krimiknél

Vágólapra másolva!
Mandy Patinkin, aki a főszereplőt, Jason Gideont alakította három évadon át a Gyilkos elmék-ben, ezúttal egy CIA-s nyomozásról szóló pilotban kapott munkát.
Vágólapra másolva!

Nemrég aláírt a Homeland című új dráma-pilothoz Mandy Patinkin, a Gyilkos elmék című sorozat egykori Jason Gideonja - értesült a deadline.com. A Showtime Networks pilotjához az alkotók már korábban megnyertek egy sztárt, méghozzá Claire Danest (Terminátor 3: A gépek lázadása, Csillagpor, Rómeó + Júlia).



Az izraeli Hatufim című széria alapján készülő pilotban a Danes által megformált karakter, Carrie Anderson CIA ügynök azt próbálja bebizonyítani, hogy az Egyesült Államok hadseregében szolgáló egyik katona valójában egy terroristáknak dolgozó kettős ügynök. Patinkin alakítja a főszereplő társát, Saul Berensont, akit a készítők okos és politikailag tájékozott embernek festettek le.

A pilot produceri feladatait a 24-et korábban is jegyző Howard Gordon látja el, míg írónak az eredeti izraeli széria egyik alkotóját, Gideon Raffot kérték fel.