Utasi Árpi nem létezik az RTL Klub számára

2010.12.12. 17:44

A Csillag születik első szériájának nyertesét meg sem említi a csatorna a harmadik évad indulásáról szóló közleményében.

Koreográfusok, rapperek, táncosok felbukkannak a Csillag születik harmadik szezonjának indulásáról szóló RTL-es sajtóközleményben, csak arról a "kis mesemondónak" hívott Utasi Árpiról nincs szó benne, aki megnyerte az első sorozatot, és akivel azóta sem tud mit kezdeni a csatorna. A 2007-es győztes mintha nem is létezne, a 2009-es nyertest, Tabáni Istvánt viszont még nem felejtették el.

"A műsor első két szériája olyan tehetségeket fedezett fel és mutatott meg az országnak, mint a három világbajnoki címet szerző táncegyüttes, a 4 For Dance, a Kutyakölykök, Csikó Szabolcs, aki azóta a Táncművészeti Főiskola tanulója, Tabáni István, aki már két arany és egy platina album tulajdonosa, Vásáry André, aki önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban és második lemeze jelent meg nemrégiben, Ádok Zoltán, aki azóta a Madách Színház művésze, és 2009-ben képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Tánclépés című dal angol változatával,a Dance with me-vel, vagy éppen Varga Viktor, akinek a Lehet zöld az ég című dala a rádiójátszási listák élén állt hetekig, valamint MCDC, a szabadverselő rapper. A tehetségkutató nemcsak a győzteseknek, illetve a végső döntőig eljutó versenyzőknek hozott elismerést. Az X-Faktor két koreográfusa, Ódor Dániel (Black Time táncegyüttes) és Kurucz Sándor (a Bad Boyz koreográfusa és táncosa) is ebben a műsorban tűnt fel versenyzőként" - áll a sajtóanyagban.

Képregény: nézze meg tévés blogunkat!

KAPCSOLÓDÓ CIKK