Janicsák Veca látta Keresztes Ildikón, hogyan dönt

Vágólapra másolva!
Az X-Faktor legutóbbi kiesője a párbaj után már látta a mentoron, hogy nem az ő maradása mellett voksol. Janicsák Vecát nem érte váratlanul a párbaj, sokat gyakorolta az utolsó dalt.
Vágólapra másolva!

December 11-én, az X-Faktor-ban Keresztes Ildikó nem akarta eldönteni, hogy ki jusson be a háromba, így a nézőkre bízta a döntést - a tévézőknél, a főképp női szavazóknál pedig a fiúk voltak a nyerők, az egyetlen lány kiesett. "Őszintének lenni bátorság, de ezt most az Ildi nem vállalta be" - méltatlankodott a show után Geszti Péter, Janicsák Veca mentora az RTL Klub kamerája előtt.

Az énekesnő célja az volt, hogy a legjobb háromba kerülön, de ez nem sikerült. "Valamiért így kellett történnie, el kell fogadni. Nekem nem a nyeremény számított... megszerettek a nézők, és ez a fontos. Vissza akarnak szavazni a rajongók, és ez nagyon jólesik" - mondta az RTL Klub Fél kettő című műsorában.

rtl klub, sajtóklub

"Számítottam rá, hogy párbajoznom kell, egész héten talán jobban készültem rá, mint a többi dalra. Nem ért tehát meglepetésként, és szerintem ez látszott is rajtam" - jelezte, hozzátéve, hogy Keresztes Ildikón látta, hogyan dönt majd, tehát megérezte, hogy nem juthat be a legjobb háromba.

Janicsák Veca elmondta, hogy legközelebb a nővére áll hozzá, zenészként ismert apja pedig azért nem jelent meg a műsorban, hogy ne mondhassák a tévézők, hogy az ő segítségére van utalva. A közeljövőt is megpróbálta megfejteni: "Kiesett versenyzőként vállalhatom a véleményem, és szeretném is elmondani. Mind a három fiút szeretem, de én azt gondolom, hogy Nikolasnak kell nyernie a versenyt. Hogy ő nyer-e, abban sajnos nem vagyok biztos, mert Norbinak nagy rajongótábora van, hiszen ő egy showman."