A Tv2 bugyis jelenetét vizsgálja a médiahatóság

Vágólapra másolva!
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz két állampolgári bejelentés érkezett a Tv2 által sugárzott Ezek megőrültek egy adásával kapcsolatban - többek közt egy olyan jelenetet kifogásolt egy tévéző, amelyben a játékosok női bugyikról olvastak össze betűket.
Vágólapra másolva!

Az Ezek megőrültek - amely kissé átalakítva visszatér 2011 januárjában - 2010. október 20-i adásával kapcsolatban két nézői panasz érkezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz. A médiahatóság részéről az [origo] kérdésére elmondták, hogy a panaszosok levelükben kifogásolták a műsor "erkölcstelen, igénytelen, közszeméremsértő, obszcén és pedofil voltát", illetve mindketten a műsor későbbi időpontban történő sugárzását javasolták. Az egyik beadványtevő levelében kitért arra a jelenetre, amelyben a versenyzőknek "fiatal lányok bugyijáról kellett olvasniuk".

Találtunk erről egy képet, íme:

tv2

A bejelentést vizsgálja a Médiatanács: amennyiben a műsorszám nem felel a médiatörvény rendelkezéseinek, akkor eljár, és szankcionálni fogja a műsorszolgáltatót - tették hozzá a NMHH részéről.

Képregény: nézze meg tévés blogunkat!