Nem gondolkodtak a Való Világ-szereplő kizárásán

2010.12.21. 16:34

Egyre erősebb nézettséggel megy a Való Világ az RTL Klubon, és már a botrányok is egyre zajosabbak: december 20-án már ki is zártak egy szereplőt, először a műsor történetében.

Nem hezitált a produkció vezetése, amikor a VV4 Zsuzsi nevű szereplőjének kizárásáról döntött - mondta az [origo] megkeresésére Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő.

"Tegnapelőtt este történt a dulakodás, a beosztott line-producer hívott, informált, hogy mi a helyzet. Elkülönítettük őket, hogy elkerüljük a későbbi botrányt. Másnap mindenki újranézte az eseményeket, és sajnos egyértelmű minden. Bármennyire kedveltük  is Zsuzsit, bármilyen jó figura egy valóságshow-ba, el kellett hagynia a villát, szándékos tettlegesség miatt" - mondta.

A műsor vezetői szerint a felbőszített lány akciójában benne volt a veszély, hogy sérülést okoz a lakótársának: "A villa szabályzata egyértelműen tiltja az ilyesmit. A naranccsal történő dobálás után hozzávágott egy teli sörösdobozt, amivel komoly sérülést is okozhatott volna, majd nekirontott, és fellökte, ami nyílt agresszió. Megelőzendő az összes többi, ilyen típusú tettet, kizártuk."

Forrás: [origo]

A kreatív főszerkesztő szerint a villában mindenki úgy játszik és taktikázik, ahogyan kedve tartja. A botrányt kiprovokáló Olivér szerinte izgalmasan, ügyesen játszik, de úgyis a nézők döntenek majd sorsáról, ha párbajjal kikerül a stúdióba. Mint mondta, a verbalitást nem korlátozzák, a nézők pedig ítélnek.

A VV4 december 20-i összefoglalója már 37,3 százalékos közönségaránnyal ment a kereskedelmi célcsoportban, a kihívásra pedig 43,5 százalék kapcsolt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK