Nem gondolkodtak a Való Világ-szereplő kizárásán

Vágólapra másolva!
Egyre erősebb nézettséggel megy a Való Világ az RTL Klubon, és már a botrányok is egyre zajosabbak: december 20-án már ki is zártak egy szereplőt, először a műsor történetében.
Vágólapra másolva!

Nem hezitált a produkció vezetése, amikor a VV4 Zsuzsi nevű szereplőjének kizárásáról döntött - mondta az [origo] megkeresésére Rubin Kristóf kreatív főszerkesztő.

"Tegnapelőtt este történt a dulakodás, a beosztott line-producer hívott, informált, hogy mi a helyzet. Elkülönítettük őket, hogy elkerüljük a későbbi botrányt. Másnap mindenki újranézte az eseményeket, és sajnos egyértelmű minden. Bármennyire kedveltük is Zsuzsit, bármilyen jó figura egy valóságshow-ba, el kellett hagynia a villát, szándékos tettlegesség miatt" - mondta.

A műsor vezetői szerint a felbőszített lány akciójában benne volt a veszély, hogy sérülést okoz a lakótársának: "A villa szabályzata egyértelműen tiltja az ilyesmit. A naranccsal történő dobálás után hozzávágott egy teli sörösdobozt, amivel komoly sérülést is okozhatott volna, majd nekirontott, és fellökte, ami nyílt agresszió. Megelőzendő az összes többi, ilyen típusú tettet, kizártuk."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]




VV4