Újabb lány költözik be a Való Világba

Vágólapra másolva!
Miután a produkció fizikai agresszió miatt kizárt egy játékost, Zsuzsit, az RTL Klub úgy döntött, hogy december 23-án beküld a Való Világ villájába egy lányt a helyére - olyat, aki már megmérette magát beszavazóshow-n, csak nem jutott be elsőre.
Vágólapra másolva!

A VV4 vezetése december 20-án, hétfőn kizárta az egyik szereplőt, Zsuzsit, mert folyamatos szitkozódás közepette többször megdobálta, majd meglökte az őt provokáló lakótársát - a szabályzat szerint mindenféle fizikai erőszak tilos, és azonnali büntetést von maga után. A produkció vezetői két napra rá úgy döntöttek, hogy beküldenek egy lányt a kiesett helyére, olyat, aki már szerepelt a VV4-ben, beszavazóshow-n, csak nem jutott be elsőre a játékba.

Hivatalos indoklás szerint erre azért van szükség, mert így nem borul a műsor, a párbajok tervezett rendje, de egy új játékos érkezése mindig új helyzetet is teremt egy valóságshow zárt közösségében. A nézők most a korábban már bemutatott Ildi vagy Niki közül dönthetnek: december 23-án összefoglaló lesz adásban este héttől, és a legtöbb szavazatot kapott lány egyben be is költözik a mit sem sejtő szereplőkhöz. Ezúttal nem lehet telefonon, SMS-ben szavazni, csak a műsor honlapján - a voksolás ingyenes.