Az RTL Klub szerint nem hibáztak a Való Világnál

Vágólapra másolva!
Számos nézői panasz érkezett már az RTL Klub valóságshow-ja miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz, de a csatorna szerint az esti hetes összefoglalókban semmi olyat nem mutattak, amit tizenkét éven felüli tévézők ne láthattak volna.
Vágólapra másolva!

Tucatnyi nézői panasz érkezett már az RTL Klub valóságshow-ja miatt a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz: van, aki Stohl András szerepeltetése, más a pornós vagy erotikus múlttal rendelkező lányok magas száma miatt emelt panaszt, de Benkő Dániel lantművész is megmutatta magát meztelenül egy élő adásban. Erről bővebben itt írtunk.

"A november 20-i adásban Benkő meztelensége egy-két másodpercig volt látható. Mindez élő adásban történt, és a stáb azonnal reagált: más kameraképet mutattunk, ahogy megtörtént az eset. Fontos az is, hogy mindez bőven este tíz óra után történt. Sajnáljuk, hogy ez a probléma felmerült, azonban legfeljebb akkor lehet realizálni a látottakat, ha valaki rögzítette a képeket, s később annál a képnél megállítja" - válaszolta az [origo] kérdésére a produkció sajtófőnöke, Dobsi Adrienn.

Úgy látja, hogy Stohl András műsorvezetőként való szerepeltetését a nézők túlnyomó többsége elfogadja. "Sajnos minden ember követhet el hibát, és azt helyre kell hoznia, erről szól a műsor is" - tette hozzá.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]