Új szinkront kapott a South Park-mozi

Vágólapra másolva!
A Filmmúzeum új szinkront készíttetett Aprics László vezetésével a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan című mozifilmhez, amelyet a csatorna szilveszterre tartogat.
Vágólapra másolva!

Új szinkront készült a South Park: Nagyobb, hosszabb és vágatlan-hoz - a Filmmúzeum szilveszterkor vetíti a filmet. A munkában részt vett Nagy Ervin, Fekete Zoltán, Harsányi Gábor és - többek közt - Roatis Andrea.

"Ő a srác a szomszédból, egy nagy békítő figura, buddhista szemléletű, jó ellensúlya Cartmannek" - mesélte Bozsó Péter Stanről. Csőre Gábor nincs nagy véleménnyel figurájáról: "Cartman egy mocskos kis gennyláda, akiben minden olyan kukába való dolog benne van, mint bennünk, és ezért röhögünk is rajta" - mondta a magyarszinkron.hu kérdésére. Dolmány Attila - aki szerint Kyle már-már családtag - arra emlékezett szívesen, hogy amikor elkezdtek dolgozni a sorozaton, egy-egy rész forgatása háromszor-négyszer annyi ideig tartott, mint később, mert állandóan nevettek a poénokon.

A Filmmúzeum olyan klasszikusokkal indítja a december 31-i délutánt, mint a Pogány Madonna, az 1999-ben készült South Park-nagyfilm este 11-től lesz képernyőn. A képen Dolmány Attila és Csőre Gábor.