A villalakókban bíznak az RTL Klubnál

Vágólapra másolva!
Az év 51. hetében az RTL Klubon a rajt után még bukdácsoló Való Világ volt a legnézettebb műsor, a Tv2-n pedig egy családi vígjáték aratott.
Vágólapra másolva!

Az év 51. hetében nagyfilmeket adtak a kereskedelmi tévék, nagyobb számban, mint általában. A Tv2-n például a Nanny McPhee - A varázsdada című családi vígjáték érte el a legjobb közönségarányt a célcsoportban, de a MadagaszKarácsony és a Shrekből az angyal elé is letelepedett a bejglivel jóllakott néző.

Az RTL Klubon a Való Világ december 20-i adása volt a legnézettebb, 43,5 százalékos közönségaránnyal - az első tíz napban gyengébben teljesítő valóságshow láthatóan húzóműsor lett a csatornán. A Barátok közt lett az RTL-en a második, a Miről álmodik a lány? című film a harmadik legnézettebb műsor a kereskedelmi célcsoportban.

A Viasat3-on a New York-i helyszínelők értek el 13,3 százalékos közönségarányt, az MTV-n pedig az ötven alatti felnőttek továbbra is a Híradó-t nézik nagyobb számban, a közönségarányt tekintve pedig kiugróan jól teljesít a Szomszédok sokadik ismétlése.

A Film+ tévén a szeretet ünnepén remek nézettséggel ment A pusztító című akciófilm, a Cool tévén persze a Reszkessetek betörők aratott, a LifeNetwork pedig a Félarcú nő-vel ért el jobb nézettséget.