Itthon is debütál Kirstie Alley valóságshow-ja

Vágólapra másolva!
Január 17-étől a LifeNetworkön lesz a Nicsak, ki hízott meg? (Kirstie Alley's Big Life) premierje, dupla epizódokkal.
Vágólapra másolva!

Kirstie Alley saját valóságshow-val tér vissza a képernyőkre: a Nicsak, ki hízott meg? (Kirstie Alley's Big Life) Január 17-étől a LifeNetworkön lesz látható. A reality tizenkét, egyenként 30 perces epizódból áll.

A Golden Globe- és Emmy-díjas színésznő nálunk a kilencvenes években, a Nicsak, ki beszél című, három részt is megélt mozifilmmel vált ismertté. A reality a túlsúlyát nyíltan vállaló Alley egyedi és komikus harcáról szól, próbál lefogyni, de közben a kamerák követik életének számos egyéb szerepében: üzleti vállalkozásában, producerkedés közben, találmányainak szabadalmaztatásakor, dolgozó nőként és anyaként. A színésznő két tinédzsert nevel Hollywoodban, férj nélkül, de számos állattal körülvéve.



Ugyancsak a LifeNetwork premierje A tiniszelidítő (The Teen Tamer), amely január 11-én rajtolt, hétköznaponként 11 és 6 órakor látható. Ebben Lorrine Marer viselkedésszakértő módszereit ismerhetik meg a tévézők: legyen szó alkoholról, drogról, szexuális betegségekről vagy egyéb problémáról, Lorrine segít a kamaszoknak megküzdeni azokkal.