John Travolta visszautasította egy sikersorozat felkérését

Vágólapra másolva!
John Travoltának felajánlottak egy szerepet az USA-ban igen népszerű, itthon az RTL Klubon látható Glee - Sztárok leszünk-ben, de a színész visszautasította.
Vágólapra másolva!

A négy Golden Globe-ot nyert Glee nagy siker az Egyesült Államokban (itthon már kevésbé teljesített jól), mégsem akar mindenki részt venni benne: John Travolta most utasított vissza egy énekes vendégszerepet. A színész az Entertainment Tonight hétfői adásában beszélt a döntéséről, azt mondta, nem tudna kellőképp felkészülni - amikor musicalt forgatott, előtte hat hónapig képezte a hangját, erre pedig most nem lenne lehetőség.

A Glee korábban több sztárt is megénekeltetett, többek között Gwyneth Paltrow vagy az Így jártam anyátokkal Barneyj-a, Neil Patrick Harris is feltűnt már a sorozatban. A sikeres dalok (Britney Spears, Lady Gaga, Madonna számai) feldolgozásainak köszönhetően a Glee a slágerlistákon is előkelő helyen szerepel, sőt Nagy-Britanniában megdöntötte Elvis Presley ötvenéves rekordját: húsz dalt jutattott be a brit Top 40-be ötvenhét hét alatt, míg Presleynek nyolcvannyolc hét alatt jött össze ugyanez.