"Furcsa dolgok derültek ki a villalét után" - a VV4-ből kiesett Zsófi válaszol

Vágólapra másolva!
A Való Világ negyedik párbajának vesztese szerint Szandika, Alekosz és Béci lehet ott a végén, utóbbit szeretné győztesnek látni. A kamerák miatt két hétig fegyelmezte magát, utána nemigen vett róluk tudomást, a riportszobában tett látogatásokra pedig szeretettel fog emlékezni, mert ott mindig meghallgatták. A legutóbbi kieső, Zsófi elemzi a benti helyzetet - aki semmit nem tudott Jerzy és Gigi korábbi, erotikus munkáiról.
Vágólapra másolva!

A Való Világ negyedik párbajának veszteseként esett ki a műsorból Zsófi, aki 29 százalékot szerzett, miközben Alekosz 71 százalékkal masírozott vissza a villába. A naiva kategóriában bejutott szőke lány szerint a következő kiválasztáson a legtöbb jelet Olivér fogja kapni. "Béci, Jerzy és Gigi Évára teszi, de Laci mellett többen Olivért jelölik meg. Ha ő kapja a kendőt, akkor biztosan Bécit viszi ki párbajra, ha pedig Éva kapja a legtöbb jelet, akkor Gigi megy vele a stúdióba. Az első párosból talán Béci menne vissza, a másodikból talán Éva. A kettétagoltság pedig még mindig érezhető: a négyes tagjai korábban is különvonultak esténként, ők éjjel beszélgetnek, míg a többiek aludtunk" - elemezte a benti helyzetet az [origo] kérdésére.

"Nem nagyon néztem még vissza az adásokat, de anyu és a húgom sokat mesél. Az újságok képeit láttam, a címeket elolvastam. Kinn értesültem Jerzy vagy Gigi korábbi dolgairól is, ami igen furcsa, mert benn úgy éreztem, hogy mindent tudunk egymásról - erre olyan dolgok derültek ki, amit nem hittem volna. Semmit nem mondtak ezekről az erotikus forgatásokról" - magyarázta. Jerzyvel kapcsolatban nem tudja, hogy szerelem van-e Gigi és közte, de jónak tartja, hogy lelki támasznak ott vannak egymásnak. Zsófi bevallotta, hogy Bécire először férfiként nézett, de utána a rapper srác olyan barátja, haverja, támasza lett, hogy nem cserélte volna el ezt nemi kontaktusért.

A négyesről, a "klánról" szólva úgy véli, hogy Éva ki fog hullani belőle, ha nem is feltétlenül azzal, hogy korábban kiesik a játékból. "Az ellenszövetség, a hatos pedig már fel is oszlott. Anikó a másik bandához tartozó Olivérrel láthatóan jól érzi magát, én pedig csak drukkolok, hogy hülyeséget ne csináljon, ne vegye át az én naiv karakteremet. Ez amúgy nem szerep volt, nem játszottam meg magam soha a hatvanöt nap alatt. Az egész játékot szerintem nagyon könnyedén vettem, nem volt bajom a bezártsággal sem. Igaz, az utolsó két hétben nagyon megborultam, hiányzott a hétköznapi környezetem, a barátok, a család. Ki akartam jönni feltöltődni, hogy ne legyek tovább hisztis, sérülékeny, depressziós. Pont jókor estem ki" - vélte Zsófi, aki szerint két igazán nehéz pillanat volt benn: a húga szülinapja, amit nem tudott vele ünnepelni, illetve a karácsony.

A végső győzelemre Szandikát, Alekoszt és Bécit tartja, utóbbinak szurkol: "Bárki nyerhet közülük, noha a visszajelzések alapján sok az Alekosz-fan. Nem tudom, hogy megosztó figurának lenni előny-e vagy hátrány, mindenesetre a korábbi szériákban kétszer csendes ember nyert. A műsor után Béci és Anikó társaságát fogom keresni, velük nem csak pár hónapig, hanem évekig lehetünk barátok. Ha egy dolgon változtathatnék, akkor jobban támogatnám Leonidaszt, amikor kiment: amióta én is kiestem, beszéltünk vagy tízszer telefonon, de csak haverok vagyunk."

Hogy hánykor feküdtek le általában, nem tudja, mert nem volt benn sem óra, sem mobil. Egy eseményre kora estiként gondolt vissza sokáig, de a felvételek szerint este 11-kor történt, azaz négy-öt órát tévedett: benn megállt az idő. Két hét után már nem figyelt a kamerákra, utána nem volt benne a tudatában, hogy veszik minden pillanatban. A riportszobába szívesen ment, örült, ha behívták. A jacuzzit egyszer használta két hónap alatt, a szauna viszont hiányozni fog neki. "Unalmas órák is akadtak, ekkor takarítottam, főztem, mosogattam, hogy történjen valami. A feladatok, a jelmezes, beöltözős játékok fognak hiányozni, ezek színt hoztak a hétköznapokba."

Zsófi szeretné folytatni a modellkedést, a későbbiekben egy saját ruhaboltot nyitna, saját tervezésű ruhákkal: "Amint valaki, aki a szakmában jó, elismert, azt mondja, hogy van tehetségem, akkor nekiállok ruhatervezést tanulni. Most egy kétéves suliba járok, újságírást tanulok, másfél évem van még hátra."

A nézői reakciók - szerinte - nyolcvan százaléka pozitív volt, a kritikusai pedig úgy vélik, hogy szürke karakterként élt benn a villában: "Azt mondják, hogy nem nagyon csináltam benn semmit. Nem balhéztam, nem csináltam a show-t, nem szerepeltem a kameráknak, nem kötekedtem másokkal. Én ilyen vagyok."