Való Világ: kizárták Szandikát, majd megbocsátottak neki

Vágólapra másolva!
Szandika, a VV4 legfegyelmezetlenebb szereplője többször kivonta magát a játékból, így a produkció előbb kizárta a valóságshow-ból, majd visszafogadta őt.
Vágólapra másolva!

A Való Világ 4 legfegyelmezetlenebb szereplője, Szandika többször kapott figyelmezetést a stábtól, mert kivonta magát a közös - és kötelező - játékokból. Legutóbb az iskolai foglalkozást hagyta ki, nem ült be a padba nyolckor: a reality vezetői előbb kizárták a valóságshow-ból, majd visszafogadták őt. Az RTL Klub közlése szerint élettársa érkezett a mai napon, február 4-én a villához, hogy meggyőzze a renitens lányt, hogy tartsa be a szabályokat - de mivel profi produkcióról van szó, alighanem minden forgatókönyv szerint zajlott, azaz a stáb utolsó fegyvere a zord kizárás, majd kegyes, nagylelkű megbocsátás teátrális eljátszása volt.

A lány kizárása nem érdeke az RTL Klubnak, mert ebben az esetben a csatorna elesne egy szombati párbaj sms-bevételeitől, ráadásul kétmilliót közelítő nézettség, 40 százalékos közönségarány mellett már újabb botrányra sincs szükség.