Story Ötcsillag-díjak: örült RTL-es és Tv2-s is

Vágólapra másolva!
Február 5-én tizenkettedik alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag díjátadógálát. Hogy ne legyen sértődés, egyformán kaptak díjakat az RTL és a Tv2 műsorai és arcai is, Liptai Claudia és Sebestyén Balázs, illetve az On the spot két magyar riportere is örülhetett.
Vágólapra másolva!

Február 5-én átadták a Story Ötcsillag díjakat: a magazin olvasói legjobb női műsorvezetőnek a Megasztár-ban és a Mokká-ban látott Liptai Claudiát, férfi műsorvezetőnek pedig az X-Faktor-ban, A széf-ben és a VV4-ben is alkalmazott Sebestyén Balázst szavazták meg. A legkedveltebb színész Rudolf Péter, a legjobb zenei produkció pedig az x-faktoros négy mentor dala volt. A leg-leg-leg kategória díját a Tv2 Ezek megőrültek című műsorának ítélték, a legsikeresebb televíziós produkciónak járó díjat az RTL Klub X-Faktor című műsora kapta. A Story Online látogatottsági adatai alapján az internet sztárja különdíjat Király L. Norbert vette át.

Fotó: Hajdú D. András [origo]

Képgaléria: kattintson a fotóra!

Érték-díjas lett 2010-ben Horváth Lajos Ottó színművész, Kecskés Karina színésznő, Molnár Ferenc Caramel énekes, továbbá Cseke Eszter és S. Takács András, akik a Spektrum tévé egyetlen hazai műsorát, az On the spot-ot készítik.