Nem kellettek a korábbi angyalok az új Charlie mellé

2011.02.09. 15:26

Sem Jaclyn Smith, sem Cheryl Ladd nem kapott felkérést arra, hogy jelenlétével erősítse a tervezett, új Charlie angyalai tévésorozat pilotját.

A korábbi szereplők közül sem Jaclyn Smith, sem Cheryl Ladd nem kapott felkérést, hogy szerepeljen a tervezett, új Charlie angyalai pilotjában, írja az ew.com. A próbarésztől pedig nem kevesebb függ, mint a régi-új sorozat jövője: ha a pilot megtetszik az ABC illetékeseinek, megrendelik egy (fél) évadra, és így lehet 2011 őszi rajtról ábrándozni.

"Nyilvánvalóan hibáztak!" - viccelődött ezzel Smith, aki jelezte, hogy nem volt megkeresés, így nem is gondolkodott rajta. A színésznő úgy véli, hogy amennyiben jók az írók és ügyes a casting, akkor remek sorozat lehet belőle, amelyet érdekes lesz megnézni. Smith régi karakterét nem nagyon szívesen hozná vissza - de nem is kell, hiszen nem igazi remake készül, nem kopírozzák a sztorikat és a karaktereket, hanem új irányt kap az egész történet.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Cheryl Ladd (a képen jobbról) is nyilatkozott a lapnak, őt sem kereste meg a produkció. Szerinte a korábbi széria azért volt olyan sikeres, mert az angyalok között működött a kémia, jól dolgoztak együtt, és ezt észrevették a nézők is. "És lássuk be, bombázók voltunk!" - fűzte hozzá.

KAPCSOLÓDÓ CIKK