Nincs ellenfele a Való Világnak

Vágólapra másolva!
Csak a VV4 aktuális párbaja vonzott az elmúlt héten kétmilliónál több nézőt, ezzel a reality az 1,73 milliós nézettségű Barátok közt-öt is simán verte. A Tv2 a Tények jó nézettségének örülhet, az MTV pedig négy műsorral kapaszkodott meg a top 30-as listán.
Vágólapra másolva!

Az év 6. hetében a 23,8 százalékot elért RTL Klub hét százalékpontnyi fölénnyel végzett a Tv2 előtt a kereskedelmi célcsoportban. Az AGB mérése szerint az ötven alatti felnőtteknél a Való Világ vasárnap esti összefoglalója volt a legnézettebb, a második helyre a Barátok közt került. Heti sorozatoknál a Dr. Csont, hírműsoroknál a Tények, a filmeknél a Csak barátok nyert.

A teljes lakosságnál a Való Világ párbaja került a lista élére, 2 millió 72 ezer tévéző nézte átlagban, miképp nyeri első párbaját Béci, hogyan esik ki Olivér. A Fókusz és a Barátok közt is változatlanul népszerű, a Tv2 pedig a Tények jó szereplésének örülhetett, az Ezek megőrültek gyengélkedésének már kevésbé. Az MTV a top 20-ba nem került be, de a harmincas listán már itt van négy műsorral: az Indul a bakterház ismétlése és a Kékfény érdekelt 700 ezernél több nézőt.

agb
agb