Olivér: Tudtam, hogy valami sántít Jerzyvel kapcsolatban

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4 legutóbbi kiesője nem tudott semmit Gigi erotikus múltjáról, de Jerzyvel kapcsolatban voltak kételyei. Szerinte a humortalan Bécinek nagyon jó lesz a második hely, mert a győzelmet csakis Alekosz viheti el: őt jó barátnak, kiváló tévés karakternek tartja. Amióta kijött, sok ajánlatot és szeretetet kapott - bővebben pedig február 16-i videós anyagunkban mesél.
Vágólapra másolva!

"Karácsonykor bejött a párom, láttam, hogy büszke, de azt is, hogy ki volt készülve. Elkezdték őt szétszedni kinn, nekem meg benn kezdett kikészüli az idegrendszerem. Én úgy voltam a műsorral, hogy aki ott van, és alszik, az nincs, és ha már bementem oda, és távol vagyok a szerelmemtől, akkor legalább alakítsak is. Paranoiássá váltam benn, az a nagy büdös helyzet. Amikor a silent disco volt, akkor tudatosult bennem, hogy nekem innen mennem kell azonnal, el is indítottam saját magam lejárató kampányát" - mesélte az [origo]-nak a villából szombat este távozott Olivér.

"Ha azon munkálkodtam volna, hogy játékban maradjak, akkor szerintem kinn hagytam volna Bécit. Ő azon kívül, hogy jóképű meg takarít, nem nagyon nyújt semmit. Lehet, hogy a tinilányok és a nénikék nagyon szeretik, de ő a poén és a humor ellensége. Láttam róla egy nagyon kedves képet az interneten, ahol pisztollyal, meztelenül virít. Miközben a szabályokról beszélt, "outlaw"-tetoválás (törvényen kívüli - a szerk.) van rajta, én csak gratulálni tudok ehhez" - magyarázta a villa vagánya, aki egyben jelezte, hogy nem volt riválisa ellen kampányol, hanem Alekosz mellett, mert neki kell megnyerni ezt a játékot.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Nézze meg videón itt!

"Alekosz nagyon egyedi forma, ő más emberekből táplálkozik. Mindenkiben megtalálja a szépet és a jót, mindenen el tud legelészni. Fantasztikus ember. Olyan bája és olyan ereje van, amit csak azok tapasztaltak meg, akik ott vannak a közelében. Én elfogytam odabenn, de ő nem fog elfogyni, neki a képernyőn van a helye. A karakter, a beszólásai, az attitűd... fantasztikus pali. Én úgy mentem be, hogy nekem megvannak a barátaim húsz éve, nem kellenek újak, de neki a klánban a helye. Nem csak röhögni lehet rajta, nagyon jól látja a dolgokat. Nem féltem őt, a show-nak folytatódnia kell, és folytatódni is fog" - magyarázta barátjáról.

Évát nagyon szerethető csajnak tartja, annak ellenére, hogy az elején volt vele egy erős vitája. Úgy véli, nagy cimborák lettek benn. Szandika szerinte "hatalmas karakter, még ha néha olyan is, mint egy kocsis." A benti Gigi-Jerzy párosról (amely tagjairól különféle erotikus-furcsa videók keringenek a neten) nincs jó véleménye: "Annabelle-nek hívtam Jerzyt, tudtam, hogy valami sántít vele kapcsolatban, de Gigiről egyáltalán nem tudtam ezt a dolgot. Hozzák az erkölcsös figurát, de idekinn egy egészen más sztori van. Oké, hogy fiatalság bolondság, oké, hogy kell a pénz - de ennyire? Az sulykoljuk, hogy mekkora ászok vagyunk, tiszták és sérthetetlenek, idekint pedig ez van? Ehhez is csak gratulálni tudok!" - ingatta a fejét.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Több kép kattintásra!

Azzal, hogy benn volt, úgy látja, sokat nyert. "Olyan önismereti tréning volt, hogy immár tudom a határaimat - paranoid típus vagyok. Megismerkedtem fantasztikus emberekkel, és amikor kijöttem, tényleg hatalmas szeretet várt. Ma például kisebb dugót okoztam, leálltak az autók, amikor a zebránál voltam, és sokan mutatták, hogy 'királyok vagyok'. Nagyon sok megkeresést kaptam, lehetőségek vannak, de még nem nyilatkozhatok ezekről a dolgokról. Ha ezeket jól ki tudom használni, akkor lesz mit a tejbe aprítani" - nézett a közeljövőbe.

A Való Világ-ot inkább a szinglik játékának tartja, de szerinte az ott összeállt kapcsolatokat is be lehet mutatni úgy, hogy érdekes legyen. "A Való Világban minden érzés jelen van: a szomorúság, a szerelem, a rosszindulat, az aljasság, az irigység. Úgy jó, ahogy van. Én viszont rossz emberismerő vagyok, mert benn olyan embereket is kedveltem, akiket ma már kifejezetten utálnék, hallva, hogy a riportszobában hogyan vélekedtek rólam" - elemezte a lakótársakat, hozzátéve, hogy köztünk, az úgynevezett négyesben, nem voltak kétszínű emberek.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Fórumokon meggyanúsították azzal, hogy az RTL Klub beépített embere, olyan ügyesen kavart. Ezt a vádat tagadja, bár tett érte, hogy más is így higgye. "Még az elején, a Béciékben elültettem egy olyan gondolatot, mintha közöm lenne Houstonhoz, azaz a vezérlőhöz, és ők ezt elhitték. Öröm volt manipulálni őket" - emlékezett. És hogy mi lesz a következő hetekben? "Látok már egy szomorú és kemény szitut. Laci bejelentette, hogy kiviszi párbajozni Alekoszt, de szerintem, ha ők mennek ki, Laci 87-13-as vereséggel fog szépen hazakullogni. De az is lehet, hogy Gombár úr kapja a jeleket, mert szeretne már kimenni" - vélte.

Ennél sokkal több élményről is mesélt Olivér - a vele készült videóinterjút it nézheti meg.