Játékosportrék és gólok versenye az új, tévés futballmagazinban

Vágólapra másolva!
Február 27-én indul a Sport Tv Harmadik félidő című műsora, amelynek célja, hogy a tavaszi szezontól olyan körítést adjon a magyar bajnokságnak, amilyenre itthon eddig még nem volt példa.
Vágólapra másolva!

A magyar bajnoksághoz kapcsolódó Harmadik félidő február 27-én indul, ebben a Monicomp Liga szereplői, a játékosok, az edzők, a klubvezetők, a szakértők, a nézők és a kommentátorok közösen elevenítik fel a hétvége legszebb, legizgalmasabb és legvitatottabb eseményeit. A csatorna közlése szerint a műsort néző megismerheti a labdarúgók emberi énjét egy családtagon keresztül, és szavazhat a legszebb gólra.

sport tv

A műsorvezetők Lipcsei Betta, Takács Rita, Molnár Mátyás és Petur András lesznek (a képen), miközben rendszeresen feltűnik vendégként Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Bognár György, Várhidi Péter, Hajdu Attila és Zombori Sándor.

A magyar válogatott mérkőzései mellett a Monicomp Liga fordulónkénti négy találkozója is képernyőre kerül a Sport1, Sport2 és SportM csatornákon. A heti gólösszefoglalót pedig eddig is a Sport Tv-n láthatták a nézők vasárnap esténként.