Több szavazatra számított a VV4 kiesője

Vágólapra másolva!
A Való Világ 4-ből február 26-án - a szavazatok 29 százalékával - kiesett Gombi szerint ellenfele, Alekosz egy karaktert játszik folyamatosan, Éva pedig nem szalonképes. A legutóbbi távozó úgy véli, hogy legnagyobb gyengesége, hogy túl nagy a szíve.
Vágólapra másolva!

"Örülök is, meg nem is, boldog is vagyok, meg nem is. Ha ilyen erős párbajban győztem volna, akkor iszonyatosan boldog lettem volna. Nem vagyok csalódott, de egy picit több szavazatra vágytam" - magyarázta Gombi a BeleValóVilág-ban. "Ha valóban haza akartam volna menni, akkor hazamentem volna, mert ez nem egy börtön, ahová bezártak embereket" - tette hozzá.

Laci és Béci adták neki a legtöbb energiát, Gombi szerint a bohóckodás tudta feltölteni - jóllehet, az összefoglalók inkább panaszos, depressziós énjét mutatták. "Vannak hullámvölgyeink, ezért különbözünk a gépektől. Emberek vagyunk, érzéseink vannak. Alapjában véve egy bohém, vicces srácnak tartom magam. De valóban, van másik oldalam is" - közölte, hozzátéve, hogy nagyon erős mezőny gyűlt össze a Való Világ-ban, nem volt könnyű helytállni.

Forrás: [origo]

"Nem mondanám, hogy Alekosz számító, de nem vagyok abban teljesen biztos, hogy önmagát adja. Felvett egy karaktert, és ő ezt nagyon jól játssza. Éva nem a kedvencem, nem szeretnék rosszakat mondani róla, de pontosan látják a nézők, hogy nem szalonképes" - elemezte két lakótársát a legutóbbi kiesett, aki szerint gyengesége, hogy túl nagy a szíve. Képek a párbajról itt!