Kezdik a kavarást az Éden Hotel játékosai

Vágólapra másolva!
Dániában pár hete már a Paradise Hotel hetedik évadja kezdődött, itthon március 7-én, este rajtol el az Éden Hotel, magyar szereplőkkel. A Viasat3 stratégiai játékában 25 millió forintot nyerhet a győztes páros - de addig hosszú út vezet. A műsor tíz játékossal kezdődik, összesen huszonnyolcan tesznek próbát: bemutatunk néhány szereplőt az alapcsapatból.
Vágólapra másolva!

A skandináv licenc alapján készült, 12 hétig tartó reality 28 vendégét Kolumbia északi részén, a Karib-tenger partján, a Tayrona nemzeti park mellett épült hotelben szállásolta el a produkció: a fiatalok minden mozdulatát 48 kamera, hangjukat 72 mikrofon vette. A hetek során a szereplők igyekeztek pár találni maguknak, mert ez biztosította a játékban történő maradásukat, ugyanis akiknek a nevét a párválasztó ceremóniákon nem mondták ki a többiek, csomagolhattak, és utazhattak haza.

A stratégiai játék tíz szereplővel kezdődik, akikhez hamar betoppan valaki, akinek az lesz a feladata, hogy az éppen kialakuló öt páros közül megbontson egyet: ha nem sikerül, neki csak alig egy-két nap jutott a Karib-tenger partján. A március 7-én, este kezdődő valóságshow néhány szereplőjével az [origo] is beszélgetett, röviden bemutatunk ötöt az Éden Hotel első tíz lakójából:

Aliz

viasat3

Kép az első tíz szereplőről itt!

A 22 kecskeméti lány animátorként dolgozik, miközben a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán tanul. Internetes szépségversenyen indult korábban, a legjobb tízbe jutott. Nyereményéből Budapesten venne lakást. A műsor legvégéig maradna, de közben tudja, hogy a családja nem bánná, ha már az első hétvégén repülne haza. Őszinte, megbízható és segítőkész embernek tartja magát, aki néha türelmetlen és sokszor hiszékeny is.

---------------------------

Kriszta

viasat3

25 éves, Kisteleken, a szüleivel él, Szegeden dolgozik újságíróként, és egy kávézóban is besegít. A castingra szülei tudta nélkül jelentkezett, egészen a végéig nem mondta el otthon, mit tervez. Angolul már beszél, nyereményéből nyelveket tanulna, autót venne. Öt évig volt kapcsolata, ennek három éve lett vége. Az Éden Hotelbe nem a szerelem, inkább a nyeremény miatt jött.

---------------------------

Jennifer

viasat3

A 20 éves lány fodrásznak tanul, később kommunikáció szakra menne. Hisztisnek és akaratosnak tartja magát, ez gátolhatja a nyeremény elérésében, de közben úgy tartja, hogy belevaló és vagány, aki minden őrültségben benne van. Az Éden Hotel-t bulinak, nagy kalandnak fogja fel: Dél-Amerikában még nem járt, Egyiptom volt eddig a legtávolabbi úti cél, ahová eljutott.

---------------------------

Norbi

viasat3

19 éves, a sportot nagyon szereti: hat évig dzsúdózott, tizenkét évig vízilabdázott és az extrém-kerékpározást is kedveli, emellett a búvárkodást és a snowboardot kedveli. Építőmérnöki ambíciói voltak, a felvételi elsőre nem sikerült, de rájött, a sportszervezés, a sportmenedzseri munka jobban is tetszene neki. Alkalmazkodó embernek tartja magát, a lakótársakkal elégedett, és azt vallja, jó szöveggel nem is nehéz elcsavarni a nők fejét.

---------------------------

Dani

viasat3

A 32 éves fiú végzettsége alapján bőrdíszműves és asztalos, de személyi edzőként dolgozik. Modell is volt, továbbá gördeszka-lapokat gyárt és forgalmaz. Mint mondta, a Való Világ-ban is eljutott a beszavazóshow-k küszöbére, de inkább a Viasat3 műsorát választotta, mert jobban vonzotta a karibi környezet, mint egy több hónapos bezártság. Utazni nagyon szeret, kedvenc városa Amszterdam.