Sebestyén, Rákóczi és Vadon is bemegy a VV4-villába

Vágólapra másolva!
Egy jótékonysági akció keretén belül rendhagyó Morning Show lesz március 18-án a Class FM-en: Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a VV4-villából rádiózik, alultáplált gyermekeknek gyűjtenek pénzt.
Vágólapra másolva!

Március 18-án a Morning Show rádiósai a Való Világ villájából ébresztik a Class FM hallgatóit, céljuk az, hogy felhívják a figyelmet a lemaradott kistérségekben élők problémáira. A Való Világ 4 szereplői egész héten az alultáplált gyermekeknek gyűjtenek, és ehhez a kampányhoz csatlakoznak a rádiós műsorvezetők is. Az eseményt az RTL Klub Reggeli-je is közvetíti.

red lemon

A jó ügy érdekében a Tv2 arca, Rákóczi Feri is csatlakozik az RTL-es műsorhoz, ezt a csatornája engedélyével teszi. "Kellenek, hogy legyenek olyan pillanatok, amikor a napi nézettségi harcokon felül lehet emelkedni. Ez is egy ilyen pillanat. Rákóczi Feri egyébként a Class FM műsorvezetőjeként tesz eleget a jótékonysági felkérésnek, a Tv2 pedig nem gördít akadályt a szereplés elé " - mondta Rényi Ádám, a Tv2 marketing- és kommunikációs igazgatója az [origo] kérdésére.