Top 10: a Való Világok legkülönösebb párjai

Vágólapra másolva!
A bezártság, az ingerszegény környezet, az ébren töltött órák felét kitevő tömény unalom egymás mellé sodort olyan szereplőket is a Való Világ-ok történetében, akik amúgy talán egymásra sem pillantottak volna a kinti életben. Szenvedős szerelemfélék, nemi vágy okozta vonzódások, furcsa - néha kissé irányított - kapcsolatok születtek a valóságshow négy évadja során: lássuk a furcsább párosokat!
Vágólapra másolva!

1. Maya Gold és Majka

rtl klub, sajtóklub

Soha nem találkozott volna a kezdő, jóformán ismeretlen pornószínésznő és az ózdi villanyszerelő, ha nincs egy RTL Klub valóságshow-ja, ha nincs meg a producer Árpa Attilában 2002 októberében az akarat, hogy mindenképp legyen szex a VV1-ben (hiszen a rivális Big Brother-ben, a Tv2-n akkor Évi és Renato túl volt már mindenen), és Kovi felnőttfilm-producerben az a határozott szándék, hogy Michelle Wild mellé felfuttasson, ismertté tegyen egy újabb tehetséget. Maya beköltözött a villába, volt orális szex, elégedetten mustrálta a stáb a nézettségi adatokat.

----------------------

2. Irén és Oki

rtl klub

2002 novemberére kiderült, hogy Oki nem kap nőt a villán belül, fáradni látszott, boldogtalannak tűnt, az akkori producer, a nézettség növelésében erősen érdekelt VV-csapat pedig elintézte neki, hogy ellazuljon egy estére: a produkció beküldött az objektumba egy szexuális szolgáltatásra jelentkezett, Irén nevű nőt. Az első széria harmadik helyezettje eleinte megszeppentnek tűnt, utána feltalálta magát: a mostani Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság egy ilyen szexmaratont alighanem többórás elsötétítéssel vagy több tízmilliós bírsággal honorálna.

----------------------

3. Nóri és Leslie

rtl klub

A zsebbombázónak becézett lány tizedik lakóként került be a VV1-be, 2002 őszén, október derekán pedig már Leslie-vel huncutkodott - azzal a tánctanárral, akit a fórumozók melegnek véltek (a nézők egy része a heves csókcsaták után is csak alibizést emlegetett). A különben helyes kislányt a később győztes Szabolcs ejtette ki, kapcsolata az önnön testét lényegesen jobban imádó fekete fiúval pedig a villalét után hamar elhalt. Aligha jöttek volna össze, ha nincs a bezártság, ha nem a VV-villában élnek, ahol különös értéke van minden simogatásnak, jó szónak.

----------------------

4. Kismocsok és Rita

rtl klub

A Való Világ 2. évadjában bukkant fel a leszbikusságát vállaló Kismocsok, aki előbb Sziszit szemelte ki (meztelen, zuhanyzós jelenetük miatt büntetett is az ORTT), majd a benn egyre magányosabb, eredetileg heteróként érkezett, korábban fiúkkal élt Rita mutatott iránta mélyebb érzéseket - össze is jöttek többször a paplan alatt. Kismocsok kiesett negyedikként, majd a mindössze hetvenezret kapott Rita követte (ellenfele 270 ezer szavazattal nyert), együtt is éltek egy darabig, de az RTL Klubbal összevesztek: a csatorna szerint nem működtek együtt, nem tartották be a szerződésben leírtakat, a VV2 rendezvényeire sem mentek el.

----------------------

5. Oki és Beo

rtl klub

2002 őszén, az első sorozat már játékban lévő szereplői vagány, belevaló nőre vagy fiúra számítottak, a lányok (Ági, Györgyi) hosszan sminkeltek, hogy jól nézzenek ki, amikor betoppan az új vendég - aztán egy madár, Beo érkezett, aki egy vietnami malacot és egy madárpókot győzött le a sajátos beszavazóshow-ban. A 16 ezer vokssal bekerült állat Oki kedvence lett, ő gondoskodott róla legtöbbet, etette, beszélni tanította.

----------------------

6. Szilvi és Frenki

rtl klub

Különös párként emlékezhet rájuk a tévéző, mert már akkor sem szerették egymást, amikor beköltöztek a VV2-be, ráadásul, amint a nő először smink nélkül mutatkozott, mindenki megrökönyödve konstatálta, hogy monokli van mindkét szeme alatt: a stáb úgy tudta, barátjával verekedett egy-két nappal a beszavazóshow előtt. Szilvi hamar kiesett, kiválasztása után párja így beszélt róla: "Őszintén azt szeretném, hogy ne jöjjön vissza, mert nem jövök ki vele. Lehet, hogy ez önzés, de ahogy mások, én sem szeretem az érzelmi kitöréseit, azt, ahogy néha beszél, amit beszél. Jobban szeretném, ha kint maradna." Nője kiesése után a villában Frenki Katkával jött össze, volt aktus az udvaron, a vécében is.

----------------------

7. Olivér és Alekosz

rtl klub, sajtóklub

Természetesen nem nemi, szexuális szempontból alkottak egy párt, de a listán a helyük, mert nagyon nagy szerepük van abban, hogy nézettségi siker lett a Való Világ negyedik szériája: az első két hónap minden adásából kihagyhatatlanok voltak, szervezkedtek, elmélkedtek, konspiráltak, ment az intrika, az okoskodás. Kimondható, hogy a remek páros nélkül nem ívelt volna negyvenszázalékos közönségarány fölé a nézettség: aki szerette őket, azért nézte, aki meg nem, azért kapcsolt oda, hogy jól felidegesítse magát a két mókás alakon. Nem véletlen, hogy az RTL Klub saját valóságshow-t ajánl fel Alekosznak, ha vége a VV4-nek, és ebben fontos karakter lenne Olivér is.

----------------------

8. Ágica és Leo

rtl klub

A lányt 2004 májusában Katka ejtette ki a VV3-ból, de előtte a tévézők végtelenül hosszúnak tűnő, gyötrelmes jelenetekkel, sértődésekkel, zavaros vitákkal tarkított, szenvedős szappanoperát élvezhettek Leo és Ágica főszereplésével. A tévéműsor szempontjából mindkettő jó szereplő volt, bulvárlapok és színes magazinok tucatnyi címlapon szerepeltették őket, a realityben kifejezetten kreatív, később a médiában elhelyezkedő Leo pedig kis híján meg is nyerte a szériát.

----------------------

9. Gigi és Jerzy

rtl klub, sajtóklub

Összeesküvés-elméletek szerint a műsor előtt találkoztak, már a casting után tetszettek egymásnak, a produkció pedig mindenképp szeretett volna egy biztos szerelmi szálat a VV4-be, ezért hiába vesztett a lengyel fiú a beszavazón, Gombi után küldték azzal a zavaros magyarázattal, hogy rá ugyan kevesebb voks érkezett, de több telefonszámról. A két fiatal párkapcsolata még nem zárult le, de láthatóan a lány a domináns, a fiú pedig az érzelgősebb: előbbit mintha zavarná, hogy a jóindulatú Jerzy nem igazán tudja magát kifejezni. Mint a riportszobában Gigi elmondta, a kinti életben nem mutatott volna érdeklődést a csippendél-táncos iránt.

----------------------

10. Nóci és Buci

rtl klub, sajtóklub

A VV1 idején még nem volt három plusz négy műsorvezető, mint a VV4 korában, amikor a BeleValó és a NekedValó című társműsorokkal egészül ki a produkció: a kezdetkor még egy ismeretlen, szőke lány, bizonyos Nóci és az akkor még nem ennyire rutinos tévés, Stohl András volt a reality arca. Stohl akkor is okozott gondot a produkciónak, pár héttel a rajt előtt karambolozott, kórházba került, és orvosai szerint csak szívósságának köszönhette, hogy többé-kevésbé felépült a 2002 őszi startra.