Mindkét magyar-holland meccset adja az MTV

2011.03.21. 13:29

A Magyar Televízió élőben közvetíti a pénteki és a jövő keddi Magyarország-Hollandia válogatott Eb-selejtező-mérkőzéseket, párhuzamosan a Sport TV-vel.

A Sport TV-vel párhuzamosan az MTV is közvetíti a magyar-holland Eb-selejtezőket: a tétmeccseket március 25-én, pénteken és március 29-én, kedden sugározzák. Az M1 20 órától stúdióműsorral vezeti fel a mérkőzést, amelynek kommentátora Gundel Takács Gábor lesz.

A magyar válogatott-mérkőzések közvetítési jogaival rendelkező Chello Central Europe, mint a Sport TV hazai csatornáinak tulajdonosa több héten át tartó tárgyalássorozat után biztosítja a Magyar Televízió számára, hogy párhuzamos élőben közvetítse az Eb-selejtezőket. Szabó László, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) kommunikációs igazgatója az MLSZ telki edzőcentrumában tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy valamennyi közmédium kiemelt figyelemmel foglalkozik a következő egy hétben a válogatottal, az MTV mellett a Duna Televízió és a Magyar Rádió műsoraiban is rendszeresen beszámolnak a felkészülésről.

KAPCSOLÓDÓ CIKK