VV4: Alekoszt csak Béci kaphatja el

Vágólapra másolva!
21 541 voks érkezett az [origo] tévérovatához a Való Világ 4 esélyeivel kapcsolatban: olvasóink 49,1 százaléka Alekosznak drukkol a valóságshow-ban, elméletben egyedül Béci szorongathatja meg.
Vágólapra másolva!

Az [origo] tévérovatának kérdésére 21 541 szavazat érkezett, a válaszadók közel fele Alekosznak drukkol a VV4-ben, őt egyedül a bő 20 százalékon álló Béci foghatja be - noha a neten kattintók nem feltétlenül küldenek sms-t is a műsorba. A középmezőnyben nagy a tolakodás, ott van Éva (8,1%), Anikó (7,5%), Laci (7,2%), ugyanakkor az oldal látogatói körében nem túl népszerű a Jerzy-Gigi páros: előbbi épphogy öt százalék alatt maradt, a lány pedig 1,7 százalékot, 366 voksot kapott.

A "VV-méter" a műsor honlapján a lakók népszerűségét mutatja az alapján, hogy kire, kinek a tartalmaira kattintnak a legtöbben a valovilag.hu oldalain. Itt is Alekosz vezeti a listát, utána Éva, Anikó következik. A reality legtöbb szavazásán is a görög nyer: a minap a villalakóknak hulladékokból kellett ruhát varrni, és bemutatni a többiek előtt, a nézők 56 százaléka pedig úgy vélte Alekoszé volt a legötletesebb.

Az [origo] kérdésére a VV4 produkciótól azt választ kapta, hogy jóllehet, Alekosz népszerűsége a Facebookon is tapasztalható, ez nem feltétlenül jelent végleges esélyeket, mivel az RTL Klub tapasztalata szerint a valóságshow-kban az emberek olyan szereplőkre szeretnek szavazni, akikkel tudnak azonosulni, akiknek értékeit, világlátását osztják, akikben kissé magukra ismernek. A szerkesztők szerint a különös Alekosz nem olyan figura, akiben sokan önmagukat látják viszont: szerintük szavaznak rá, mert szórakoztatja őket a karakter, de a végén más fog számítani.

Béci és Alekosz is két-két párbajt nyert eddig, minden kiesett szereplő szerint ők ketten lesznek ott a hármas fináléban, talán Évával vagy Anikóval kiegészülve.