A Tv2-n tűnt fel az RTL rejtegetett realityszereplője

Vágólapra másolva!
Delhusa Gjon párkereső valóságshow-ját 2010 nyarán felvette az RTL Klub, de adásba nem került, sőt meg sem vágták még: ennek ellenére a rivális kereskedelmi tévén, Tv2 Frizbi-jében, március 27-én azt mondta, hogy kész van a valóságshow-ja. A zenész-tévészereplőt várhatóan még Alekosz is megelőzi párkereső műsorával, az ő realityje akár májusban is indulhat.
Vágólapra másolva!

Delhusa Gjon - akivel az RTL Klub párkereső valóságshow-t vett fel 2010 nyarán - a Tv2-n tűnt fel, ahol Zalatnay Saroltával békült a Frizbi Hajdú Péterrel című talkshow-ban. "Hétmillió forintomba bukott a te projekted, számomra. Az a projekt, amit érted tettem, az én részemről hétmillió" - magyarázta a műsorban kissé zavarodottan Delhusa, aki saját definíciója szerint művészeti vezető, az elmondottak alapján viszont producer, befektető volt Zalatnay meghirdetett, majd lefújt koncertje alkalmával. A zenész a realityről nem sokat beszélt: "Teljesen készen van. Éppen csak kardot nem nyeltem" - emlékezett.

Ezzel szemben egyáltalán nincs készen a valóságshow, ugyanis - mint az [origo] megtudta - részben az a stáb forgatta 2010 nyarán, amely azóta a Való Világ 4-en dolgozik, és a reality novemberi rajtja óta nem jutott idő arra, hogy megvágják a felvett anyagot. Az már 2010 szeptemberében eldőlt, hogy a reality nem megy adásba egy darabig: "Pazarlás lenne egyszerre három, nagy nézettségű műsort elindítani. Delhusa Gjon műsora hetente egyszer jelentkezne, nem szeretnénk, ha nem kapna kellő figyelmet. Benkő feleségkereső műsorához képest is tudunk újat, jobbat mutatni. A nézettségi adataink alapján megengedhetjük magunknak, hogy ezt a produkciót 2011-ben mutassuk be" - indokolta akkor a döntést Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

Az RTL-en azonban a héten indul a Csillag születik, még hat hétig fut az eddig igen jó nézettséget szállító VV4, így nincs helye a realitynek. Mivel valószínűleg a villalakó Alekosz is előbb kerül képernyőre párkereső műsorával, a nyár meg holtidő a kereskedelmi tévéknél, így Delhusa Gjon műsora legkorábban 2011 őszén lehet képernyőn: az [origo] úgy tudja, hogy a hétfői sávba kerülhetne, a Showder Klub elé.