VV4-kihívás: Éva mindenkit kiosztott

Vágólapra másolva!
Éva önmaga szerint "tökös csajszi", mert a szerinte erősebb Gigit hívta ki párbajra - de előtte gondosan kiosztotta élő adásban Jerzyt, a testvéreket, Lacit. Az RTL Klub valóságshow-jában még heten vannek játékban.
Vágólapra másolva!

"Jerzyt egy balféknek tartom, nem tudok vele együtt élni. Idegesít a jelenléte, és borzasztóan befolyásolható" - kezdte Éva a Való Világ-kihíváson, majd arról beszélt, hogy a játék legeleje óta önmagát adja. Úgy vélte, hogy Laci szeret kibeszélni embereket a hátuk mögött, Bécivel és Gigivel (a képen jobbra) nincs kibékülve, nincs velük egy hullámhosszon az első naptól kezdve, nem tartja őket őszintének.

rtl klub, sajtóklub

"Tökös csajszi vagyok, a villa amazonjával megyek párbajozni!" - jelentette be harsányan a göndör hajú lány, majd Giginek adta a kendőt. Utóbbi épp beteg, de vasárnapra (a szombati Csillag születik miatt csúszik a párbaj) orvosa szerint már jobban lesz. Ez lesz Éva harmadik párbaja, szerinte nem az ordenáré ordibálások és ittas állapotban előadott hisztik, hanem a Rácz-testvérek miatt kellett eddig is kimennie a stúdióba.

Időközben elkezdődött az Alekosz-reality szereplőválogatása, erről itt olvashat.