Szombaton már Való Világot vezet Stohl András

Vágólapra másolva!
Mivel Stohl Andrást csak első fokon ítélték letöltendő börtönbüntetésre, marad a Való Világ műsorvezetője - közölte az [origo]-val az RTL Klub.
Vágólapra másolva!

Két év négy hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az első fokon eljáró bíróság Stohl András színészt az általa ittasan okozott balesetért. A bíróság öt évre bevonta a színész jogosítványát is. Az ítélet nem jogerős, miután Stohl fellebbezett a bíróság döntése ellen - a bírósági tárgyalásról itt olvashat bővebben.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója az [origo]-nak elmondta, hogy nem adnak ki közleményt, mert szerinte ezzel az ítélettel a csatornának nincs dolga: "Ez még nem jogerős, így Stohl András a Való Világ 4 műsorvezetője marad. Amire lesz jogerős ítélet, addigra véget is ér a valóságshow, így nem változik meg az RTL Klub hozzáállása Stohlhoz. Ha lesz másodfokú ítélet, akkor majd újraértékeljük a helyzetet."

Stohl András már korábban lemondott a Csillag születik műsorvezetéséről, így került Ördög Nóra mellé Nagy Sanyi. "Ez jó döntés volt, Stohl nem akarta, hogy magánéleti ügyeinek köze legyen a tehetségkutató műsorhoz" - tette hozzá Kolosi.

A VV4 műsorrendje szerint Stohl András legközelebb a szombati összefoglalót vezeti: a stábtól kapott információink szerint a bírósági ítélet óta nem írták át a sorrendet.