Kódolatlanul adja az HBO a Trónok harca országos premierjét

Vágólapra másolva!
Kódolatlanul adja a magyar HBO legújabb saját gyártású sorozata első részét. A Trónok harca az amerikai premier másnapján, vagyis április 18-án debütál a közép-európai régióban, beleértve Magyarországot is.
Vágólapra másolva!

Az epiódonként nyolcmillió dollárba kerülő, George R. R. Martin írása alapján készülő Trónok harca az amerikai premier másnapján, április 18-án lesz látható a közép-európai régióban, így Magyarországon is. A hazai HBO a világpremier részeként hoz el egy sorozatot, az első részt bárki számára elérhetővé teszi, azaz, aki nem rendelkezik HBO-előfizetéssel, az is megnézheti a pilot epizódot az HBO-n és az HBO HD-n (amennyiben rendelkezik HD set-top boxszal) kódolatlanul április 18-án 21:54 és 23:05 között.

hbo

Kezdetben kizárólag az HBO-n és az HBO On Demanden kerülnek adásba az egyes epizódok - eredeti nyelven, magyar felirattal. A szinkronizált változat csak a későbbiekben, várhatóan május folyamán lesz elérhető az HBO-n, az HBO2-n és az HBO On Demanden is.

A további epizódok feliratos premierje hétfő esténként lesz, ezek ismétlése szerda és vasárnap esténként kerül képernyőre.